WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τι μισούν οι άντρες στο κρεβάτι


30 Αυγούστου 2020

Τι μισούν οι άντρες στο κρεβάτι

Κατανοούμε ότι υπάρχει πολλή βιβλιογραφία και blogging σχετικά με τις προτεραιότητες των γυναικών και τι τους αρέσει και τι δεν τους αρέσει γύρω από το σεξ. Είναι όμως καιρός να μιλήσουμε για το τι αρέσει και τι δεν αρέσει στους άντρες όταν βρίσκονται στο κρεβάτι με μια γυναίκα.

Η αδράνεια. 

Κατά τη διάρκεια του σεξ μερικές γυναίκες δεν κάνουν τίποτα - απλώς ξαπλώνουν και περιμένουν να το απολαύσουν. Αυτό οι άντρες το μισούν. Οι γυναίκες πρέπει να είναι και εκείνες ενεργές κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και όχι απλά να κάθονται…

Οι άντρες θέλουν να ελέγχονται 

Μερικές γυναίκες εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο άντρας πρέπει να πάρει όλο τον έλεγχο στο κρεβάτι κατά τη διάρκεια του σεξ. Αλλά αυτό είναι απολύτως λάθος. Οι γυναίκες πρέπει επίσης να πάρουν τον έλεγχο. Δείξτε ότι θέλετε να παίξετε, πείτε του τι πρέπει να κάνει, γιατί τώρα εσείς είστε εκείνες που υπαγορεύουν τους κανόνες. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι εκείνος θα ενθουσιαστεί…γιατί μερικές φορές οι άντρες τους αρέσει να ελέγχονται.

Είναι αθόρυβες.

Μην ντρέπεστε να εκφράζετε τα συναισθήματά σας κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Κάντε λίγο θόρυβο, επειδή είναι ο καλύτερος τρόπος να ενημερώσετε τον σύντροφό σας για το τι νιώθετε εκείνη τη στιγμή. 

Δεν χαλαρώνουν μετά το σεξ. 

Μερικές γυναίκες επιστρέφουν αμέσως στο ρόλο της συζύγου, μετά την πράξη. Αρχίζουν να καθαρίζουν και να στρώνουν τα σεντόνια. Ξαπλώστε και χαλαρώστε, απολαύστε τον σύντροφό σας, όπως το κάνατε πριν από ένα λεπτό. Οι άντρες δεν θέλουν να καταστρέψουν την οικεία ατμόσφαιρα.

Μιλάνε πολύ μετά την σεξουαλική πράξη. 

Όλοι γνωρίζουν ότι οι γυναίκες θέλουν να μιλάνε πολύ, αλλά δεν είναι η καλύτερη δραστηριότητα μετά το σεξ. Οι άντρες μισούν τις γυναίκες που μιλούν πολύ στο κρεβάτι. Εκτός αν είναι μια ερωτική συζήτηση ή να του πείτε πράγματα που θέλετε να κάνει μαζί σας στο κρεβάτι.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.