Οι κυριότεροι λόγοι που οι γυναίκες χάνουν το ενδιαφέρον τους για την ερωτική επαφή

Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021

Εάν είστε σε μια σχέση, αγαπάτε τον σύντροφό σας, αλλά έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για το σεξ, δεν είστε οι μόνες. 

Όταν πάτε στο κρεβάτι τη νύχτα, το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να κοιμηθείτε. Και όταν ξυπνάτε το πρωί, πρέπει να συνεχίσετε την ημέρα σας. Τι πραγματικά συμβαίνει; 

3 συνήθεις λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες έχουν χαμηλή λίμπιντο - και πώς να αυξήσουν τη σεξουαλική τους διάθεση

Δεν ζητούν αυτό που πραγματικά χρειάζονται

Η σεξουαλικότητα των ανδρών είναι αρκετά διαφορετική από τις γυναίκες. Γι 'αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για τις γυναίκες να ζητήσουν αυτό που θέλουν. Η γυναικεία σεξουαλικότητα δεν είναι τόσο άμεση, είναι λίγο πιο πολύπλοκη. Μάλιστα πολλές φορές είναι συχνά ένα μυστήριο για την ίδια την γυναίκα. Έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για σεξ, γιατί δεν έχετε κάνει τις ανάγκες σας αρκετά σημαντικές. 

Ευθύνες, άγχος και εξάντληση

Τώρα που οι περισσότερες γυναίκες εργάζονται, είναι αντικειμενικά αδύνατο να μπορούν να ανταποκριθούν σε όλα τα θέματα του σπιτιού και των παιδιών. Η φροντίδα του εαυτού τους βρίσκεται στο κάτω μέρος της λίστας των προτεραιοτήτων και κατά συνέπεια, αισθάνονται αποκομμένες από τον εαυτό τους και πολλές φορές οι σύντροφοι τους τις κατηγορούν ότι παραμελούν τον εαυτό τους και αυτό τις πιέζει περισσότερο.

Δεν υπάρχει διέγερση

Υπάρχουν τρία κίνητρα που μπορούν να διεγείρουν μια γυναίκα: η βιολογική διέγερση, η επιθυμία και η προθυμία. Μια γυναίκα μπορεί να υποκριθεί με ευκολία ότι είναι σε ερωτική επιθυμία αλλά η επαφή που θα κάνει θα στερείται της πνευματικής και συναισθηματικής διέγερσης και δύσκολα θα φτάσει σε κορύφωση.

Ό,τι και να συμβαίνει συζητήστε το με τον σύντροφό σας και προσπαθήστε να βρείτε λύσεις. Μια υγιής σχέση πέρα από την επικοινωνία, τον σεβασμό, τον θαυμασμό, βασίζεται επίσης και στην καλή σεξουαλική ζωή.

Οι 3 καλύτερες στάσεις που ικανοποιούν το γυναικείο φύλο

Ιεραποστολικό

Το ιεραποστολικό είναι η μια από τις πιο γνωστές σεξουαλικές στάσεις. Μπορεί να σας φαίνεται συνηθισμένη, όμως υπάρχουν πολλές παραλλαγές που μπορούν να προσφέρουν στις γυναίκες εκρηκτικούς οργασμούς. Αυτό που μπορούν να κάνουν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της πράξης είναι να βάλουν ένα μαξιλάρι κάτω από τη λεκάνη τους και στη συνέχεια να βάλουν τα πόδια στους ώμους του άντρα και ο οργασμός δεν θα αργήσει να φτάσει.

Η στάση Cowgirl

Αυτή η στάση θέλει τον άντρα ξαπλωμένο ανάσκελα και τη γυναίκα να κάνει όλη τη δουλειά. Με αυτό τον τρόπο οι γυναίκες μπορούν να έχουν το πάνω χέρι και να ελέγχουν εκείνες την ένταση της πράξης, με σκοπό να φτάσουν σε οργασμό αρκετά εύκολα και γρήγορα.

Η στάση του σκύλου

Η συγκεκριμένη στάση είναι η αγαπημένη πολλών ζευγαριών. Μάλιστα αρκετές γυναίκες επισημαίνουν πως είναι η καλύτερη στάση για να φτάσουν σε οργασμό. Και εδώ η γυναίκα μπορεί να βάλει ένα μαξιλάρι στην κοιλιά της, ενώ είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα, έτσι ώστε να διευκολύνει τη διείσδυση.

Δείτε επίσης

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits