WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 τύποι ανθρώπων που πρέπει απομακρύνετε από τη ζωή σας


18 Απριλίου 2021

6 τύποι ανθρώπων που πρέπει απομακρύνετε από τη ζωή σας
Εάν έχετε τέτοια άτομα στον περίγυρο σας καλό θα ήταν να τα απομακρύνετε χωρίς τύψεις. 

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που όταν βρίσκεστε κοντά τους νιώθετε πως σας επηρεάζουν αρνητικά και θα ήταν καλύτερο να μην τους είχατε δει. Εάν έχετε τέτοια άτομα στον περίγυρο σας καλό θα ήταν να τα απομακρύνετε χωρίς τύψεις. 

6 τύποι ανθρώπων που πρέπει απομακρύνετε από τη ζωή σας 

Άτομα με τα οποία έχετε κοινό παρελθόν αλλά όχι παρόν

Δεν χρειάζεται να κρατάτε τους ανθρώπους στη ζωή σας απλώς και μόνο επειδή ήταν σημαντικοί για εσάς όταν ήσασταν νεότεροι. Οι άνθρωποι μεγαλώνουν και αλλάζουν. Εάν είστε εντελώς διαφορετικοί τώρα, εάν έχετε μεγαλώσει, είναι φυσιολογικό να απομακρυνθείτε από κάποιους ανθρώπους. Αυτό δεν σημαίνει ότι τους μισείς. Δεν σημαίνει ότι έχετε ξεχάσει τις καλές στιγμές που είχατε μαζί τους. Απλώς σημαίνει ότι πλέον δεν ταιριάζετε. Αλλά μπορείτε πάντα να επανασυνδεθείτε στο μέλλον εάν αλλάξουν τα πράγματα.

Άτομα που σας κάνουν να νιώθετε άσχημα

Οι φίλοι και η οικογένειά σας μπορούν να σας πουν πού κάνετε λάθος και να είναι ειλικρινείς μαζί σας. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να επισημαίνουν συνέχεια τα ελαττώματά σας και να κάνουν αστεία που θα σας κάνουν να νιώθετε άσχημα. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να είναι η μεγαλύτερη υποστήριξή σας. Πρέπει να πιστέψουν σε εσάς και να σας υπενθυμίζουν την αξία σας. Εάν επιδεινώνουν μόνο τις αμφιβολίες που έχετε για τον εαυτό σας, τότε ίσως είναι καιρός να τους βγάλετε από τη ζωή σας.

Άτομα με τα οποία έχετε πολύ διαφορετικές απόψεις για βασικές πεποιθήσεις

Είναι σημαντικό να περιβάλλεστε από διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Ωστόσο, εάν διαφωνούν μαζί σας σχετικά με ορισμένα σημαντικά ζητήματα, όπως εάν ορισμένα άτομα αξίζουν δικαιώματα, είναι φυσιολογικό να θέλετε να απομακρυνθείτε και να επιλέξετε τα πιστεύω σας πριν από τη φιλία τους.

Άτομα που αρνούνται να παραδεχτούν όταν κάνουν λάθος

Είναι δύσκολο να είστε φίλοι  με κάποιον που αρνείται να ζητήσει συγγνώμη όταν \κάνει κάτι λάθος. Εάν κάποιος είναι πολύ ανώριμος για να αναλάβει την ευθύνη για τις ενέργειές του ή να κάνει μια σοβαρή συζήτηση μαζί σας, ίσως δεν αξίζει να τον έχετε στη ζωή σας.

Δεν σέβονται τα όρια σας

Είναι πολύ σημαντικό οι κοντινοί σας άνθρωποι να σέβονται τα όρια σας, εάν όμως τα ξεπερνάνε συνέχεια και εσκεμμένα, τότε ίσως είναι καλύτερα να τους απομακρύνετε από τη ζωή σας. 

Οι άνθρωποι που πλέον δεν αγαπάτε 

Εάν απλά δεν σας αρέσει η παρέα τους, εάν δεν σας ενθουσιάζει όταν τους βλέπετε, εάν δεν ενδιαφέρεστε να συνεχίσετε τη φιλία, τότε μπορείτε να φύγετε. Σας επιτρέπεται να κάνετε οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε ευτυχισμένοι.

Δείτε επίσης: Τέχνη δίχως όρια: Εντυπωσιακές ζωγραφιές φτιαγμένες μόνο με ένα στυλό

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.