WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

9 μικρά πράγματα που βελτιώνουν τη σχέση (και παίρνουν το πολύ 1 λεπτό)


Κλέλια Φατούρου

11 Δεκεμβρίου 2021

couple
Pexels/Ольга Солодилова
Δεν χρειάζεται να κάνετε εντυπωσιακές χειρονομίες για να διατηρήσεις τη μαγεία στη σχέση.

Ακόμα και αν η τρέχουσα σχέση σας είναι εξαιρετική, πάντα υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να τη βελτιώσετε. Η σχέση σας χρειάζεται φροντίδα και δεν μαραίνεται ξαφνικά σε μία μέρα.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να αφιερώσετε πολύ χρόνο προκειμένου να δείξετε στον αγαπημένο σας ότι νοιάζεστε. Τα tips που ακολουθούν διαρκούν λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα και είναι που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία. Τα μικρά, απλά και καθημερινά.

Ένα γλυκό μήνυμα

Δεν χρειάζεται να συντάξετε ερωτικό ποίημα. Ένα «σε σκέφτομαι» ή «μου λείπεις» μπορεί να φτιάξει τη διάθεση έστω και για λίγο.

Μία ξαφνική αγκαλιά

Ένα χάδι, ένα φιλί ή μία ζεστή αγκαλιά είναι η σωματική επαφή που όλοι χρειαζόμαστε, ανεξαρτήτως σχέσης. Και βελτιώνει σίγουρα την ποιότητα της σχέσης.

Χαρτάκι στον καθρέφτη

Ένα γλυκό σημείωμα που θα δει με το που ξυπνήσει το πρωί ή όταν γυρίσει από τη δουλειά κι εσύ λείπεις. Κάνε το πιο ρομαντικό με έναν στίχο από το αγαπημένο του τραγούδι.

Προτείνετε κάτι καινούριο

Σεξουαλικά μιλώντας, είναι πάντα fun όταν βγαίνουμε από τη ρουτίνα και δοκιμάζουμε νέα πράγματα. Και σίγουρα, όταν προτείνεται μία στιγμή που ο άλλος δεν το περιμένει.

things
Pexels/cottonbro

Οργανώστε το ιδανικό ραντεβού

Οκ, αυτό θα πάρει περισσότερο από 1 λεπτό, αλλά μην το υπεραναλύσετε. Κάντε απλά κράτηση σε ένα μαγαζί που ξέρετε ότι θα λατρέψει και απλά στείλτε του τη μέρα και ώρα. Simple as that.

Πες κανένα σ'αγαπώ

Την ώρα που κάνει κάποια δουλειά στο σπίτι ή είστε στο αυτοκίνητο κολλημένοι στην κίνηση, πες ένα σ'αγαπώ. Τότε είναι που το χρειαζόμαστε όλοι περισσότερο.

Ένα κρασί για δύο

Μία Τρίτη βράδυ στο σπίτι δεν είναι απαραίτητα και βαρετή. Δύο ποτήρια κρασί, ένα νόστιμο φαγητό και μία ωραία ταινία είναι ικανά να αλλάξουν τη διάθεση (ειδικά αν παραγγείλετε).

Πρότεινε κάτι fun για το Σαββατοκύριακο

Αν το ταίρι σου αναλαμβάνει συνήθως να κανονίσει τα πάντα, αλλάξτε ρόλους και πάρε πρωτοβουλία. Μία μίνι απόδραση, ένα σινεμά, οτιδήποτε σας αρέσει.

Σκέπασέ τον ενώ κοιμάται

Η αγάπη δεν θέλει grande χειρονομίες. Μία κουβερτούλα στον καναπέ δείχνει ότι σε απασχολεί το αν κρυώνει. Και αυτές είναι οι κινήσεις που θα ανασύρεις στο μυαλό όταν σκέφτεσαι τον σύντροφό σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.