WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Θες καλύτερο σεξ αύριο; Οι 7 μικρές αλλαγές που πρέπει να κάνεις σήμερα


Κλέλια Φατούρου

10 Μαρτίου 2023

Θες καλύτερο σεξ αύριο; Οι 7 μικρές αλλαγές που πρέπει να κάνεις σήμερα
Unsplash/Lauren Rader
Μικρά, αλλά θαυματουργά tips που αλλάζουν τα πάντα

Ακούμε αλλαγή και τρομάζουμε γιατί είμαστε σίγουροι ότι θα πάρει καιρό. Επίσης, πιστεύουμε ότι είναι κάτι που θα γίνει από μόνο του, αν προσευχηθούμε πολύ έντονα μέσα στη μέρα.

Η απάντηση είναι ότι, εφόσον μιλάμε για σεξ, είναι στο δικό μας χέρι (κυριολεκτικά και μεταφορικά) να φέρουμε τα πάνω κάτω. Προφανώς είναι δουλειά και των δύο, αλλά αν υπάρχει αμοιβαιότητα σε αυτό, μπορείς να ξεκινήσεις τώρα κιόλας και να δεις αύριο τα θεαματικά αποτελέσματα.

10 λεπτά φιλιά με ρούχα

Τα ζευγάρια ξεχνούν τη δύναμη ενός παθιασμένου γαλλικού φιλιού. Το κρατάμε μόνο για το σεξ, ενώ πρέπει να θυμόμαστε ότι είναι σημαντικό μέρος της καθημερινότητας. Η φωτιά μένει αναμμένη με φιλιά πριν ξεκινήσει η δουλειά, ενώ φοράτε ακόμα όλα σας τα ρούχα.

Κλείνουμε κινητά

Και τηλεοράσεις και Netflix και ό,τι μάς αποσπά την προσοχή. Ξέρω ότι είναι δύσκολο στην πράξη, αλλά αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας, μπορούμε να βρούμε χρόνο μέσα στη μέρα για να ασχοληθούμε μόνο με το κομμάτι σχέση. Το Instagram θα ζήσει και χωρίς εμάς.

Πινελιές στην κρεβατοκάμαρα

Αρωματικά κεριά; Αλλαγή λάμπας για καλύτερο φωτισμό; Ένα νέο σεντόνι με χρώμα που σας αρέσει; Απλά και μικρά πράγματα που μετατρέπουν την κρεβατοκάμαρα στο πιο ερωτικό δωμάτιο.

Δεν συγκρινόμαστε με άλλους

Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις, σε όλα τα επίπεδα. Νομίζεις ότι οι άλλοι κάνουν περισσότερο ή καλύτερο σεξ, βγάζουν περισσότερα λεφτά από εσένα, και γενικώς θριαμβεύουν στη ζωή. Μην ασχολείσαι με κανέναν και επικεντρώσου σε εσάς.

5 λεπτά in heaven

Το αμερικάνικο παιχνίδι των εφήβων για να μπορούν αν φιλιούνται, χωρίς να τους βλέπει κανείς. Κάνε κάτι παρόμοιο μέσα στη μέρα ή πριν κοιμηθείς. Δεν χρειάζεται να είναι σεξ. Μπορεί να είναι 5 λεπτά αγκαλιάς, φιλιών, κοιτάγματος. Οτιδήποτε σας χαλαρώνει.

Ανταλλάξτε κομπλιμέντα

Απλό, μικρό και καθόλου ασήμαντο. Πες μια καλή κουβέντα στον σύντροφό σου, για την εμφάνιση, την προσωπικότητα, τις πρακτικές δεξιότητες και ό,τι εκτιμάς σε εκείνον. Μια καλή κουβέντα βελτιώνει και το σεξ.

Βγες από την κρεβατοκάμαρα απόψε

Είναι αντικειμενικά το πιο άνετο δωμάτιο. Αλλά δεν κάνει τη ζωή μας πιο πικάντικη. Δοκίμασε τον καναπέ, την πολυθρόνα, το πλυντήριο ή τον πάγκο της κουζίνας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.