WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

4 στοιχεία που κάνουν ένα φιλί αξέχαστο (ακόμα κι αν είστε καιρό μαζί)


Κλέλια Φατούρου

18 Απριλίου 2023

4 στοιχεία που κάνουν ένα φιλί αξέχαστο (ακόμα κι αν είστε καιρό μαζί)
Unsplash/allef vivnicius
Απλά μικρά tips για να απογειώσεις ένα ερωτικό φιλί

Τι είναι αυτό που κάνει ένα φιλί αξέχαστο; Υπάρχει απάντηση ή είναι καθαρά υποκειμενικό; Ναι και όχι. Προφανώς και δεν γίνεται να αρέσουν σε όλους τα ίδια πράγματα, αλλά υπάρχουν σίγουρα αυτοί οι μικροί κανόνες που κάνουν ένα φιλί ακόμα πιο ιδιαίτερο. Χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να βρίσκεστε στην αρχή της σχέσης.

Η χημεία πάνω από όλα

Όσο και να θέλουμε να μιλάμε για τεχνικές, αν δεν υπάρχει αυτό το je ne sais quoi μεταξύ δύο ανθρώπων, αυτή η χημεία που τους οδηγεί εξαρχής, τότε το φιλί ίσως και να είναι χαμένη υπόθεση. Όταν ποθείς κάποιον, και είναι και αμοιβαίο, το πιθανότερο είναι ότι θα έχεις και ένα πετυχημένο αποτέλεσμα.

Σταδιακό χτίσιμο

Αν και δεν υπάρχουν βήματα σε αυτά τα πράγματα, το φιλί πρέπει να είναι σαν το σεξ. Να ξεκινάς απαλά και χαλαρά, για να δημιουργήσεις μία ανυπομονησία.

Δεν μένουμε στο στόμα

Ας μην σκεφτόμαστε μόνο σεξουαλικά. Τα φιλιά είναι η καλύτερη δουλειά, οπότε ας αυτοσχεδιάσουμε. Φιλιά στα μάγουλα, τη μύτη, τους λοβούς των αυτιών αλλά και στον λαιμό, εκεί που βρίσκεται και μία δυνατή ερωτογενής ζώνη.

Πάθος all the way

Βάζουμε πάθος και ένταση, είτε το φιλί μένει στα χείλη (και δεν έχει περάσει ακόμα στη γλώσσα) είτε είναι στο απόγειο. Όσο περισσότερο ζεις τη στιγμή και δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο, θα απολαύσετε και οι δύο το φιλί σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS