WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Spork: Η στάση στο σεξ που πρέπει να δοκιμάσεις σήμερα κιόλας


Κλέλια Φατούρου

11 Απριλίου 2023

Spork: Η στάση στο σεξ που πρέπει να δοκιμάσεις σήμερα κιόλας
Pexels/Ron Lach
Ο συνδυασμός του spoon με το fork

Η λέξη spork είναι ένας συνδυασμός των λέξεων spoon και fork. Ναι, η απάντηση ίσως κρύβεται στο συρτάρι της κουζίνας σου, αν και μπορείς να βρίσκεσαι και στην κρεβατοκάμαρα. Τι γίνεται λοιπόν όταν το κουτάλι συναντά το πιρούνι, σεξουαλικά μιλώντας;

Ακούγεται δύσκολο, αλλά δεν είναι. Μοιάζει πολύ με το κλασικό ιεραποστολικό, αλλά με ένα twist. Ο παρτενέρ σου είναι από πάνω κι εσύ σηκώνει ή το ένα πόδι ή βάζεις και τα δύο πάνω στους ώμους του. Και ο λόγος που επιλέγουμε αυτή τη στάση είναι επειδή η διείσδυση είναι βαθύτερη, υπάρχει τριβή με την κλειτορίδα και αρκετό eye contact, για να έρθετε πιο κοντά.

Jenny.Gr
@LUCYMACARONI

Οι έξυπνες εναλλακτικές του spork

Δεν θα μέναμε μόνο στο απλό. Υπάρχουν κι άλλες εκδοχές, και σε όλες εσύ είσαι ξαπλωμένη ανάσκελα για να μην κουράζεσαι κιόλας. Ο παρτενέρ σου μπορεί να κάτσει ξαπλωμένος στα πόδια σου αλλά οριζόντια, για να διεισδύει. Ή μπορεί να κάνετε κλασικό spooning (να το κουτάλι) αλλά εσύ να χρησιμοποιείς και ένα sex toy (ή τα χέρια σου).

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS