WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 υπόγειες κινήσεις στο σεξ που κάνουν θαύματα


Κλέλια Φατούρου

28 Ιουνίου 2023

5 υπόγειες κινήσεις στο σεξ που κάνουν θαύματα
Unsplash/Toa Heftiba
Μην υποτιμάς τα πιο απλά πράγματα

Μήπως δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε ακροβατικά και super kinky πράγματα όταν θέλουμε να απογειωθούμε σεξουαλικώς; Μήπως αρκούν κάποιες κινήσεις ματ, που ίσως και να υποτιμάς, επειδή δεν φαίνονται ιδιαίτερα εντυπωσιακές; Κι όμως, η επιτυχία κρύβεται στα απλά.

Μην βγάζεις εσώρουχα

Είναι αυτή η ανυπομονησία για το τι θα ακολουθήσει. Αντί να μείνετε γυμνοί από την αρχή, επικεντρώνεστε περισσότερα στα προκαταρκτικά και βγάζετε τα εσώρουχα μόνο όταν δεν θα υπάρχει άλλο περιθώριο.

Φιλιά, ή και όχι

Ενώ πλησιάζεις τον παρτενέρ σου για να τον φιλήσεις σε διάφορα σημεία, ίσα που τον αγγίζεις με τα χείλη. Μία ύπουλη κίνηση, που αφήνει μία αίσθηση ανικανοποίητου.

Αργός ρυθμός

Όχι μόνο στην αρχή, αλλά και πιο μετά. Εκεί που κανείς δεν περιμένει ότι θα επιστρέψετε στον αργό ρυθμό, το κάνεις εσύ και πάμε πάλι από την αρχή, αλλά με περισσότερη διέγερση.

Kinky από το πουθενά

Μπορεί να είναι ένα κρυμμένο μαντίλι για τα μάτια, με το οποίο θα του τα δέσεις (αρκεί να ξέρεις εκ των προτέρων ότι του αρέσει) και θα απογειωθείτε και οι δύο.

Focus στον λαιμό

Αφού αρέσει σε εσένα, γιατί να μην αρέσει σε εκείνον; Ένα άκρως ευαίσθητο σημείο του σώματος, που μάς διεγείρει όλους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS