WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

3 kinky στάσεις στο σεξ που είναι κρίμα να μην έχεις δοκιμάσει


JTeam

26 Μαΐου 2023

3 kinky στάσεις στο σεξ που είναι κρίμα να μην έχεις δοκιμάσει
Pexels/edward eyer
Ώρα να τις βάλεις στο πρόγραμμα

Το σεξ είναι μία απόλαυση που δεν χωρά πολλές αναλύσεις. Είναι σημαντικό να ξέρουμε τι μάς αρέσει, ποια είναι τα όριά μας και πώς θα το επικοινωνήσουμε στον εκάστοτε παρτενέρ, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες χαρές που έχουμε.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η ζωή είναι μικρή για να μην δοκιμάζουμε νέα πράγματα και να μένουμε μακριά από την απόλαυση. Μία καλή αρχή, που θα μάς βγάλει από το σεξουαλικό comfort zone μας, είναι μερικές πικάντικες στάσεις, που δεν χρειάζονται και πολλές αλλαγές.

Doggy style με τράβηγμα μαλλιών

Πώς μία κλασική στάση μεταμορφώνεται με μία απλή κίνηση. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις δοκιμάσει τη στάση doggy, σε κάποια εκδοχή της. Δοκίμασε και κάτι έξτρα, όπως το τράβηγμα των μαλλιών ή το δέσιμο των χεριών στην πλάτη και μιλάμε για μία διαφορετική εμπειρία.

Το δεμένο ιεραποστολικό

Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; Μείνε στη γνωστή αγαπημένη στάση, αλλά περιόρισε κάπως τις κινήσεις σου. Οι χειροπέδες θα βοηθήσουν πολύ.

Στον πάγκο της κουζίνας

Οτιδήποτε ξεφεύγει από την κρεβατοκάμαρα, μπορεί να χαρακτηριστεί άνετα kinky. Κάθισε στον πάγκο της κουζίνας, και ο παρτενέρ σου θα αναλάβει τα υπόλοιπα. Μία καυτή στάση, με εσένα σε σωστή στάση σώματος για βαθιά διείσδυση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS