image
ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τα 10 «αθώα» πράγματα που κάνουν οι άνδρες και κάνουν έξαλλες τις γυναίκες (δικαιολογημένα)


Άμα θες να γίνεις έστω και λίγο λιγότερο σπαστικός σύντροφος -κράτα σημειώσεις
Τόνια Τζάφερη

2 Ιουλίου 2023

Δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε τα πάντα για το αντίθετο φύλο, ή για έναν νέο σύντροφο. Το θέμα είναι να ανακαλύψουμε με τον χρόνο, την κάθε ξεχωριστή προσωπικότητα, αλλά και να εξελίσσουμε αυτήν την πρώτη χημεία που μπορεί να υπάρχει ανάμεσα μας. Κάποιες φορές όμως τα πράγματα, δεν πάνε και τόσο καλά. Όχι όμως επειδή μπορεί να μην ταιριάζουμε, ή επειδή οι συνθήκες δεν ευνοούν, απλά επειδή κάποιοι σύντροφοι, βρίσκονται χαμένοι στην άγνοια τους.

Μπορεί να θεωρήσουν μια κίνηση και μια πράξη οκέι και νορμάλ, όμως στην πραγματικότητα, το μόνο που θα καταφέρουν -είναι να εκνευρίσουν το γυναικείο φύλο και το σημαντικότερο είναι, πως δεν θα το συνειδητοποιήσουν καν. Κρατήστε λοιπόν σημειώσεις και πάμε να δούμε, τι απαντούν οι γυναίκες για τα πιο σπαστικά πράγματα που κάνουν οι σύντροφοι τους, χωρίς καν να το καταλαβαίνουν.

Jenny.Gr

Καταλαβαίνουμε πως κανείς δεν έχει άπλετο χρόνο. Αλλά όταν κάνουμε texting με ένα πρόσωπο που μας ενδιαφέρει, θέλουμε να βρίσκουμε και ένα ενδιαφέρον. Και σε μια μονολεκτική απάντηση, μόνο η βαρεμάρα είναι μονόδρομος. Για να το κάνουμε λοιπόν ξεκάθαρο, οι συχνές μονολεκτικές απαντήσεις, δείχνουν minimum effort και ξενερώνουν φουλ. Μη το φτάσεις στο άλλο άκρο βέβαια, και στείλεις σεντόνια, αλλά βρες τις ισορροπίες, και τις λέξεις που θα προκαλέσουν περισσότερη επικοινωνία και φλερτ. 

Μπορεί να μην σου αρέσει το νέο hot και neon μποτάκι που αγοράσαμε, είτε να μην βρίσκεις κάποιο ενδιαφέρον στο νέο outfit που φορέσαμε, ωστόσο ο τρόπος που θα το εκφράσεις αυτό, χρειάζεται προσοχή. Η γνώμη του συντρόφου μας μετράει, επομένως ναι μεν μπορείς να την εκφράσεις, αλλά είναι προτιμότερο να μας δείξεις εμπιστοσύνη, και πως μπορούμε να υποστηρίξουμε οτιδήποτε μπορεί να μας αρέσει. 

Για να μην παρεξηγηθούμε τα χάδια και τα αγγίγματα αρέσουν και είναι αποδεκτά. Αρκεί όμως να μην είναι στο πρόσωπο. Λίγο τα προϊόντα μακιγιάζ, λίγο τα βακτήρια από τα χέρια, δεν θέλει και πολύ να βγάλουμε ενοχλητικά σπυράκια. Πέρα από το γεγονός λοιπόν, πως το άγγιγμα στο πρόσωπο χαλάει το μακιγιάζ που με κόπο έχουμε δημιουργήσει, μας προκαλεί και προβλήματα στο δέρμα, επομένως κάτω τα χέρια σας από το πρόσωπο μας (ήρεμα το λέμε). 

image

Το συγκεκριμένο δεν θέλει και πολύ εξήγηση. Είναι μια παγίδα στην οποία πέφτετε πολλοί και πολλές. Οι ξεκάρφωτες γυμνές εικόνες, δεν είναι και ό,τι καλύτερο, ούτε απαραίτητα θα οδηγήσει σε μια ενδιαφέρουσα και hot συζύτηση. Καλύτερα να «προετοιμάσεις λίγο το έδαφος πρώτα», να δεις και σε τι φάση βρίσκεται και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και ύστερα μπορείς να προχωρήσεις και στην γυμνή σου εικόνα. 

Μιλώντας λοιπόν για γυμνές εικόνες, όπως δεν θέλουμε στο ξεκάρφωτο να μας τις στέλνετε, αντίστοιχα δεν θέλουμε ούτε εμείς να τις στείλουμε. Ακόμη χειρότερο είναι όταν πιέζεις ή επιμένεις για γυμνή εικόνα. Εκεί φλερτάρεις προφανώς με το block, χωρίς πολλή σκέψη.

Ίσως να θελήσουμε να γνωρίσουμε κάποια πράγματα για το παρελθόν σας, ίσως και όχι. Όπως και να' χει, οι συχνές αναφορές σε πρώην σχέσεις δεν είναι και πολύ επιθυμητές. Το να ξεκινάς μια σχέση, έχοντας το βλέμμα σου προς το παρελθόν δημιουργεί μια αμηχανία, αλλά και μια λάθος βάση για να ξεκινήσεις κάτι νέο. Επομένως, άσε το παρελθόν στην άκρη και ξεκίνησε να εστιάζεις στο πως θα κάνεις καλύτερο το παρών σου.

image

Εye contact και φλερτ πάνε μαζί. Φλερτ και eye contact πάνε μαζί. Είναι σημαντικό να δημιουργήσεις μια ατμόσφαιρα, αλλά και να έχεις μια εκφραστική συμπεριφορά, η οποία δεν εκδηλώνεται μόνο μέσα από τα λόγια σου. Η γλώσσα του σώματος έχει καθοριστική σημασία όταν προσεγγίζεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, και σίγουρα ο τρόπος έκφρασης των ματιών σου, μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Πήγαινε μπροστά στον καθρέφτη και κάνε ελεύθερα την εξάσκηση σου, μέχρι να πετύχεις το τέλειο βλέμμα.

Είναι μια κακή συνήθεια, το να κατηγορείς τα πάντα για την περίοδο μας. Μόλις γνωρίζεις ότι πλησιάζουν εκείνες οι δύσκολες ημέρες του μήνα, ξαφνικά τα πάντα πάνε λάθος εξαιτίας της περιόδου μας. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει όμως, και ούτε χρειάζεται να ρίχνεις το φταίξιμο για όλα, σε αυτό το γεγονός. 

Η μυρωδιά είναι το κλειδί για την καρδιά μας. Δεν πάει να είσαι ο πιο ωραίος που έχουμε δει ποτέ στη ζωή μας -αν η μυρωδιά σου δεν είναι καλή, το οποιοδήποτε πάθος μπορεί να καταρρεύσει σε δευτερόλεπτα. Ενώ αντίστοιχα, ακόμη και αν δεν είναι μια καλή ημέρα σου στο φλερτ, το σωστό άρωμα, χωρίς υπερβολές -μπορεί σίγουρα να κάνει τα πράγματα καλύτερα. Επομένως την επόμενη φορά που θα αγοράσεις άρωμα, σκέψου την επιλογή σου καλύτερα και όχι βιαστικά. 

Δεν εννοούμε τη συνήθεια του να χαζεύετε τις εικόνες που έχουμε αναρτήσει στο instagram για παράδειγμα. Αυτό είναι και κάπως τρυφερό και γλυκό για τις στιγμές που σας λείπουμε. Εννοούμε όμως, πως το να γνωρίζετε αν έχουμε νέους ακόλουθους, ή αν έχουμε αυξήσει τα άτομα που εμείς ακολουθούμε, τότε γίνεστε εντελώς creepy.