WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Μπαλαρίνα: Η στάση στο σεξ που γίνεται στο ντους (και, όντως, λειτουργεί)


Κλέλια Φατούρου

4 Ιουλίου 2023

Μπαλαρίνα: Η στάση στο σεξ που γίνεται στο ντους (και, όντως, λειτουργεί)
Unsplash/robbie
Πώς θα κάνεις σεξ στο ντους, εύκολα και με αποτέλεσμα

Αν έχεις μία ευρύχωρη μπανιέρα ή ντουσιέρα και έναν πρόθυμο παρτενέρ, δεν γίνεται να έρθει το καλοκαίρι και να μην τιμήσεις το σεξ σε αυτό το δωμάτιο του σπιτιού. Ακόμα και αν σνομπάρεις το δικό σου μπάνιο, είναι πολύ πιθανό να βρεις αυτό που έψαχνες στις διακοπές σου.

Στα περισσότερα ξενοδοχεία νησιών, θα βρεις ευφάνταστα κτίσματα, με μπανιέρα από πέτρα, μεγάλη χωρητικότητα ή ένα ντους που σας χωρά, και όχι μόνο για να κάνετε μπάνιο μετά τη θάλασσα.

Πριν δούμε την απόλυτη στάση για το ντους, να θυμάσαι ότι η ροή του νερού μπορεί να δυσκολέψει τα πράγματα και να εμποδίσει τη διείσδυση. Επίσης, δεν μπορείς να κάνεις όποια στάση υπάρχει στο Κάμα Σούτρα. Υπάρχουν και περιορισμοί.

Η μπαλαρίνα

Μπορείς να κάνεις την μπαλαρίνα στο ντους; Φυσικά. Φαντάσου το κλασικό ιεραποστολικό, αλλά στα όρθια. Στέκεστε και οι δύο και φέρνεις το ένα πόδι γύρω από τη λεκάνη, ή πάνω στην άκρη της μπανιέρας. Ό,τι βολεύει προκειμένου να στηρίζεσαι με έναν τρόπο. Γίνεται διείσδυση, ενώ χαϊδεύεστε, φιλιέστε και τα λοιπά. Αν εσύ είσαι αρκετά μικρόσωμη, μπορεί να γίνει το ίδιο, αλλά ενώ σε κρατά όρθια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS