WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τα οπίσθια της Lopez και της Kardashian είναι τάση;


3 Φεβρουαρίου 2013

Οι επεμβάσεις στα οπίσθια είναι σε αύξηση.

Μπορεί αυτή η τρέλα με την ανόρθωση και την ενίσχυση στην περιοχή των γλουτών να είναι μια παλιά ιστορία για την Αμερική και κυρίως για την Λατινική Αμερική, όμως σύμφωνα με τελευταία στοιχεία το φαινόμενο αρχίζει να αυξάνεται σε Ευρώπη και Αγγλία.

Με πρότυπα τις δύο χυμώδεις κυρίες Lopez και Kardashian, οι γυναίκες προβαίνουν σε πιο συντηρητικές ενέσιμες θεραπείες που χρησιμοποιούν το ίδιο τους το λίπος ώστε να ενισχύσουν άλλα σημεία του σώματος τους όπως τους μηρούς, το στήθος και το πρόσωπο και κυρίως τα οπίσθια τους.

Πολλές γυναίκες προτιμούν αυτή την μέθοδο, μιας και την θεωρούν πιο ασφαλή από το να βάλουν άλλα προθέματα που στο παρελθόν είχαν κατηγορηθεί για προβλήματα. Γενικότερα πάντως και παρά την οικονομική κρίση, για κάποιο λόγο οι επισκέψεις στον πλαστικό χειρούργο έχουν αυξηθεί, όμως οι θεραπείες που επιλέγονται είναι πιο συντηρητικές και με πιο μακροχρόνια και ασφαλή αποτελέσματα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.