WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ποια ποτά επιτρέπονται στη δίαιτα;


20 Απριλίου 2013

Τι πρέπει να πίνετε όταν βγαίνετε έξω.

Τώρα που άνοιξε ο καιρός η όρεξη για ποτό είναι έντονη. Οι βραδινές βόλτες είναι ιδανικές. Ωστόσο σίγουρα όλες σκέφτεστε τι να πιείτε και να μην πάρετε πολλές θερμίδες. Είναι γνωστό ότι το αλκοόλ ανήκει στην κατηγορία των παχυντικών ειδών. Αν θέλετε λοιπόν να αποφύγετε τις περιττές θερμίδες μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από τα παρακάτω:

Cocktail με φρούτα: Τα ποτά που έχουν ως βάση τους φρέσκα φρούτα και δεν περιέχουν σιρόπι ή χυμό είναι μία καλή λύση. Επιλέξτε εκείνο που περιέχει καστανή ζάχαρη και όχι λευκή.

Κρασί: Έχει ελάχιστες θερμίδες τόσο το λευκό όσο και το κόκκινο. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε όλα τα μαγαζιά και σίγουρα μπορείτε να επιλέξετε ένα που να σας αρέσει.

Λικέρ: Μπορεί να περιέχει αρκετή ζάχαρη, ωστόσο είναι απόλυτα υγιεινό. Επίσης η ποσότητα που σερβίρουν είναι μικρή. Περιορίστε την όρεξή σας σε ένα όμως.

Vodka με cranberry: Η vodka δεν περιέχει τόσες θερμίδες και το cranberry είναι αντιοξειδωτικό. Ο συνδυασμός είναι τέλειος και με ελάχιστες θερμίδες.

Light μπύρα: Αν βρείτε σε μαγαζί μπύρα light, προτιμήστε την, οι θερμίδες της είναι ελάχιστες και επιτρέπονται στη δίαιτα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.