WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Οι παρενέργειες της αποτοξίνωσης


7 Δεκεμβρίου 2013

Τί θα αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια;

Όταν βάζετε τον οργανισμό σας στη διαδικασία της αποτοξίνωσης, τότε πρέπει να γνωρίζετε ότι θα υπάρξουν παρενέργειες. Δεν είναι ανησυχητικές, οφείλονται στις αλλαγές που προκύπτουν στον οργανισμό σας. Ωστόσο αν παρατηρήσετε ότι αυξάνονται και γίνονται πιο έντονες τότε πρέπει να επισκεφθείτε κάποιον ειδικό.

Ο πονοκέφαλος είναι το πιο συχνό σύμπτωμα. Οφείλεται στην αφαίρεση τον τοξινών από το σώμα σας. Αν διαπιστώσετε ότι είναι επίμονος και αρκετά έντονος, τότε η δίαιτά σας είναι αρκετά αυστηρή για τον οργανισμό σας και πιθανότατα να πρέπει να την αλλάξετε. Η δυσάρεστη γεύση στο στόμα είναι ένα ακόμη σύμπτωμα. Η αιτία της κακοσμίας είναι ίδια με αυτή του πονοκεφάλου. Θα πρέπει να προσέχετε την στοματική σας υγιεινή για να μην έχετε τη δυσάρεστη γεύση και επιπλέον να μην ενοχλείτε τους γύρω σας, όταν μιλάτε. Μπορεί να παρατηρήσετε αλλαγές στην επιδερμίδα σας. Σπυράκια και ξηροδερμία είναι τα πιο συχνά συμπτώματα. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας το σύμπτωμα είναι προσωρινό και θα αποχωρήσει. Ενυδατικές κρέμες θα κάνουν πιο απαλή την επιδερμίδα σας και φυσικά μην ξεχνάτε να καθαρίζετε τα χέρια και το πρόσωπό σας για να διώχνετε τα μικρόβια. Τέλος το αίσθημα κόπωσης είναι έντονο. Το σώμα σας χρησιμοποιεί περισσότερη ενέργεια για να διώξει τις βλαβερές ουσίες από τον οργανισμό σας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα εσείς να αισθάνεστε εξαντλημένες. Μην καταφύγετε σε λύσεις όπως είναι η καφεΐνη. Το αίσθημα αυτό δεν θα διαρκέσει πάνω από 24 ώρες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.