WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τέλειο καλοκαίρι με 3 απλά βήματα


30 Ιουνίου 2014

Ακόμη κι αν δεν ανήκουμε στην κατηγορία των γυναικών που φροντίζουν συστηματικά τον εαυτό τους, ποτέ δεν είναι αργά για να αποφασίσουμε να μπούμε στον… «καλό δρόμο»! Άλλωστε, σίγουρα μας αρέσει να νιώθουμε και να δείχνουμε καλά! Κι όταν λέμε «καλό δρόμο» δεν εννοούμε τίποτα πολύπλοκο, παρά μόνο τα αυτονόητα: να κάνουμε καθημερινά λίγη άσκηση (ιδανικό τώρα το καλοκαίρι είναι το κολύμπι), να υιοθετήσουμε μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή (λίγο απ’ όλα χωρίς καταχρήσεις) και να βρούμε συμμάχους που θα μας βοηθήσουν να αγαπήσουμε περισσότερο τον εαυτό μας. Ένας απ’ αυτούς είναι το Linea που φέτος μπορούμε να βρούμε και σε νέα πρακτική συσκευασία για να είναι πάντα μαζί μας.

linea

Χρειαζόμαστε λοιπόν μόνο 3 βήματα:

1. Κολυμπήστε περισσότερο: Το κολύμπι ίσως είναι η πιο διασκεδαστική άσκηση. Μας βοηθάει να κάψουμε περιττές θερμίδες και γυμνάζει συμμετρικά ολόκληρο το σώμα χωρίς να το καταπονεί.

2. Πίνετε περισσότερο Linea κάθε μέρα: Γιατί το Linea είναι φυσικό πράσινο τσάι, χωρίς θερμίδες, 2 φορές πιο πλούσιο σε κατεχίνες σε σχέση με την κλασική σειρά πράσινου τσαγιού Lipton και πολύτιμος σύμμαχος στην προσπάθεια να αγαπήσουμε περισσότερο τον εαυτό μας.

3. Τρώτε περισσότερα φρούτα και λαχανικά: Και τα δύο είναι σούπερ τροφές που τρέφουν και ενυδατώνουν τον οργανισμό, γι’ αυτό και αποτελούν μέρος μιας σωστής, ισορροπημένης διατροφής.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.