WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η Έλλη Παπαγγελή μιλάει για το κολλαγόνο Collagen Pro-Active


16 Σεπτεμβρίου 2014

Είναι νέα, όμορφη και εντυπωσιακή, γνωστή από το χώρο της μόδας και της τηλεόρασης και δεν διστάζει να αποκαλύψει το μυστικό της ομορφιάς της.

Η Έλλη Παπαγγελή δηλώνει «Δεν αποχωρίζομαι ποτέ το Collagen Pro Active. Στο παρελθόν δοκίμασα ένα άλλο κολλαγόνο από ψάρι, με υαλουρονικό οξύ, αλλά δεν είδα κανένα αποτέλεσμα. Κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει ότι η Collagen Power έχει καταφέρει να κάνει μακράν την καλύτερη επιλογή κολλαγόνου. Με το Collagen Pro-Active έχω δει μεγάλη διαφορά στο δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια μου. Δεν ξεχνώ ποτέ πριν κοιμηθώ να πιω ένα σφηνάκι. Είναι το μυστικό της υγείας και της ομορφιάς μου.»

Η Έλλη Παππαγελή πάντως αποκαλύπτει πως το Collagen Pro-Active την έχει βοηθήσει στην αντιμετώπιση των ενοχλήσεων που είχε στις αρθρώσεις της. Καθημερινά, γυμνάζεται έντονα και έχει ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα.

unnamed (1)

Προτείνει λοιπόν να δοκιμάσουμε το αυθεντικό κολλαγόνο Collagen Pro-Active, το οποίο χωρίς άλλου είδους προσμίξεις, υαλουρονικού, χονδροιτίνης, γλουκοσαμίνης ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να αλλάξει τη σύνθεσή του, ενισχύει τον οργανισμό, τονώνει και αποτελεί την καλύτερη ασπίδα προστασίας για το δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά. Ζητήστε το από το φαρμακοποιό σας. Προσοχή στις απομιμήσεις.

PicMonkey Collage

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στο collagenpower.gr. DRINK COLLAGEN FOR HEALTH AND BEAUTY με πάνω από 80.000 likes unnamed (2)

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.