WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Μάθετε τα μυστικά των λεπτών ανθρώπων


4 Μαΐου 2015

Οι περισσότεροι από εσάς, όταν βλέπετε αδύνατους ανθρώπους, αναρωτιέστε τι κάνουν και παραμένουν έτσι. Εάν, λοιπόν τους ρωτάτε και δεν σας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους, έχω συλλέξει μερικά από τα καλύτερα για εσάς.

Ένα από τα μυστικά των αδύνατων ανθρώπων είναι ότι, τρώνε όταν πεινάνε. Δεν περιμένουν να λιμοκτονήσουν, για να καταναλώσουν το επόμενο γεύμα. Όταν αισθάνονται πείνα, τρώνε αμέσως. Εάν, καταλαβαίνετε πότε πεινάτε πραγματικά, τότε δεν θα πρέπει να αισθάνεστε άσχημα για το φαγητό. Επίσης από την άλλη μεριά, δεν τρώνε όταν δεν πεινάνε, ακόμα και εάν έχουν μπροστά τους φαγητό. Ακούνε το στομάχι τους, για να τους πει πότε χρειάζονται τροφή και πότε είναι πλήρεις.

Φυσικά όσοι είναι λεπτοί δεν αγνοούν τους πόθους τους. Αν λαχταράνε κάτι γλυκό, θα το φάνε, αλλά σε μικρή ποσότητα. Και μια μπουκιά από το αγαπημένο τους γλυκό, είναι αρκετή για να ικανοποιήσουν τους πόθους τους.  Άρα, την επόμενη φορά που θα θέλετε να καταβροχθίσετε μια σοκολάτα, αντισταθείτε και πάρτε ένα μικρό κομματάκι.

Αυτό μπορεί να μην αποτελεί μυστικό, αλλά όσοι είναι αδύνατοι, δεν είναι συνέχεια στον καναπέ. Αντιθέτως, μένουν σε κίνηση. Είναι απασχολημένοι με τη ζωή τους. Θα ξυπνήσουν με ενέργεια και θα τη χρησιμοποιήσουν με σύνεση. Το κλειδί σε αυτό είναι να βρείτε μια σωματική δραστηριότητα, που θα απολαμβάνετε πραγματικά.

Ένα άλλο μυστικό είναι ότι δεν σκέφτονται το φαγητό όλη την ώρα και δεν επικεντρώνονται στο βάρος τους. Απλώς, καταναλώνουν φαγητό, όταν χρειάζονται τροφή και έχουν υιοθετήσει τη στρατηγική του να τρώνε για να ζήσουν, και όχι να ζουν για να φάνε. Αυτή είναι μια πολύ σοφή στρατηγική, που πρέπει να ακολουθείτε όλη σας τη ζωή, ώστε να έχετε ένα υγιές βάρος. Τέλος, πρέπει να γνωρίζετε ότι, δεν θα πιάσετε σχεδόν ποτέ στα πράσα, έναν άνθρωπο με λίγα κιλά, να έχει μια τσάντα με τσιπς ή με σοκολάτες. Διότι, δεν σπαταλάνε τις θερμίδες για κάτι που δεν τους προσφέρει θρεπτικά συστατικά για το σώμα τους, γι αυτό και επιμένουν στο ποιοτικό φαγητό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.