WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η Beyoncé αποκαλύπτει πως διατηρεί το αψεγάδιαστο σώμα της


4 Φεβρουαρίου 2015

1387223651beyonce_fifth_studio_album_ftr_1024x640καθετα.jpg

Η Beyoncé  μας αποκάλυψε πως διατηρεί αυτό το τέλειο σώμα. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχει βρει το μαγικό χάπι, απλά ακολουθεί μια συγκεκριμένη διατροφή.  Και ποια είναι αυτή; Δεν είναι τίποτε άλλο από τη χορτοφαγική δίαιτα. Η ίδια υποστηρίζει ότι καταναλώνει οργανικά γεύματα, χωρίς γλουτένη, σόγια και γαλακτοκομικά. Τα πιάτα της περιλαμβάνουν σουσάμι, λάχανο, σόγια, φακές, ζυμαρικά και ξηρούς καρπούς. Αυτή η διατροφή έχει γίνει τρόπος ζωής και της χαρίζει ένα αψεγάδιαστο σώμα, όπως υποστηρίζει εκείνη.

Καλό είναι φασικά να μην ξεχνάτε ό,τι μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, πρέπει να περιέχει όλες τις μερίδες τροφίμων, πρωτεΐνη, υδατάνθρακες και λίπος, ώστε να σας παρέχει τις θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται το σώμα σας. Μια ποικιλία από φρούτα, λαχανικά, υγιή λίπη, γαλακτοκομικά και υδατάνθρακες καλύπτει όλες τις ανάγκες του σώματος και συμβάλει στη διατήρηση ενός φυσιολογικού βάρους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.