WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Οι 10 βλαβερές για τον οργανισμό τροφές που κρύβει η κουζίνα σας


10 Μαρτίου 2015

1024x585bx.jpg

Δείτε τη λίστα με τις 10 σούπερ ανθυγιεινές τροφές που πρέπει να βγουν μια και καλή από την κουζίνα σας, για να προφυλάξετε την υγεία, αλλά και τη σιλουέτα σας.

Πατατάκια: Είναι εθιστικά, έχουν πολλές θερμίδες και λιπαρά. Σίγουρα, όσο και να σκεφτούμε, δε θα βρούμε τίποτα καλό να πούμε γι' αυτά. Αφήστε που κανείς δεν μπορεί να φάει μια λογική ποσότητα αλλά πρέπει σώνει και καλά να τελειώσει μια ολόκληρη συσκευασία. Επομένως, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα βγάλετε τελείως από το σπίτι και τη ζωή σας. Ακόμα και τα πιο «υγιεινά» πατατάκια καλό είναι να μην βρίσκονται ποτέ στα ντουλάπια σας.

Ενεργειακά ποτά: Μπορεί να είναι φτιαγμένα για να σας γεμίζουν ενέργεια και να σας ενυδατώνουν μετά από μια κουραστική προπόνηση αλλά τα ενεργειακά ποτά δεν έχουν καμία θέση στην κουζίνα σας (εκτός κι αν γυμνάζεστε πολύ εντατικά σε καθημερινή βάση). Πολλά από αυτά περιέχουν μεγάλες ποσότητες ζάχαρης ή άλλων γλυκαντικών ουσιών. Προτιμήστε να πίνετε πράσινο τσάι ή απλά νερό για να ενυδατώνεστε.

Cookies του εμπορίου: Ακόμα και αν λένε πως έχουν μόλις 90 θερμίδες το ένα, τα αγοραστά cookies είναι από τις τροφές που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα και έχουν και διάφορα χημικά που σας κάνουν κακό. Γιατί να μην φτιάξετε καλύτερα τα δικά σας;

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com- the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.