WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Βιωματικό σεμινάριο για τα μυστικά ελέγχου της πείνας και της διατροφής


21 Μαΐου 2015

ZOYMPANEAS_afisa-1καθαυ.jpg

Σε αυτό το σεμινάριο θα δώσουμε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που μας απασχολούν σχετικά με τη διατροφή μας.

Πιο συγκεκριμένα, θα αναφερθούμε στα σημαντικότερα κομμάτια της ανθρώπινης φυσιολογίας της πείνας, όπως η λειτουργία των αισθητήρων πείνας, των ορμονών, νευροδιαβιβαστών και θρεπτικών συστατικών που επηρεάζουν την πείνα, την όρεξη και τον κορεσμό. Επιπλέον, θα γίνει επεξήγηση των φυσιολογικών μηχανισμών που επηρεάζονται, όταν ένα άτομο πάσχει από διαταραχές πρόσληψης τροφής.

Θα κατανοήσουμε το πώς η καθημερινή διατροφή επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεται και συμπεριφέρεται ένα άτομο σε σχέση με τους μηχανισμούς πείνας και κορεσμού. Θα δοθούν πληροφορίες σχετικά με τις βασικές αρχές διαμόρφωσης ενός διατροφικού πλάνου κατάλληλου για τη λειτουργική  επαναφορά των μηχανισμών πείνας και κορεσμού, καθώς και συμβουλές για τρόφιμα και συνδυασμούς που είναι απαραίτητο να εφαρμόσει το άτομο στην καθημερινή του διατροφή, προκειμένου να επανέλθει σε φυσιολογικό σωματικό βάρος, καθώς και για συμπληρώματα διατροφής που μπορεί να λάβει ώστε να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια.

Info: Στο The APIVITA Experience Store (Σόλωνος 6 και Κανάρη, Κολωνάκι),  Σάββατο, 23 Μαΐου 2015, στις 12 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.