WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Γιατί η Έλλη Παπαγγελή εμπιστεύεται το Collagen Pro Active;


23 Ιουνίου 2015

04καιαα.jpg

Το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με μπάνια, ηλιοθεραπεία, βόλτες στη θάλασσα και άλλες δραστηριότητες που ενώ είναι ευχάριστες, μπορεί να ταλαιπωρήσουν την επιδερμίδα και τα μαλλιά μας. Ο ήλιος είναι φίλος μας, αλλά και εχθρός μας. Διότι, οι υπεριώδεις ακτινοβολίες UVA και UVB συντελούν στην πρόωρη και επικίνδυνη γήρανση των κυττάρων, την αφυδάτωση του δέρματος και την αποδυνάμωση των μαλλιών.

Τι πρέπει λοιπόν να κάνουμε, για να αποφύγουμε τις αρνητικές συνέπειες που έχει ο ήλιος στην εμφάνιση μας και να έχουμε πάντα ευεξία; Το Collagen Pro Active ήρθε για να μας χαρίσει τη προστασία, που έχουν ανάγκη το δέρμα και τα μαλλιά μας, ενισχύοντας παράλληλα την ενέργεια μας. Η Έλλη Παπαγγελή ως λάτρης των θαλάσσιων σπορ είναι συνέχεια κάτω από φως του ήλιου, όμως παρόλ' αυτά παραμένει υγιής και λαμπερή, χάρη στο Collagen Pro Active. Πίνοντας ένα σφηνάκι κάθε βράδυ, μπορεί και διατηρεί την αψεγάδιαστη ομορφιά της και την υγεία της.

01

Το Collagen Pro- Active είναι το μυστικό της ευεξίας και της ομορφιάς, τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες. Είναι αυθεντικό κολλαγόνο, χωρίς καμία προσθήκη υαλουρονικού οξέως, γλουκοσαμίνης, χονδροϊτίνης ή οποιουδήποτε άλλου συστατικού. Επίσης, χαρίζει λαμπερά μαλλιά, νεανική επιδερμίδα και υγιή νύχια και είναι απαραίτητο συστατικό για τη συντήρηση των αρθρώσεων, των οστών και των μυών. Εμπιστευτείτε το  Collagen Pro- Active και δεν θα το μετανιώσετε! 

Ενημερωθείτε για το Collagen Pro- Active από το site www.collagenpower.gr και τη σελίδα του στο Facebook.

  Drink Collagen for Health & Beauty

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.