WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Homemade detox water


3 Αυγούστου 2015

detoxwater.jpg

Αν ξεκινήσετε την ημέρα σας πίνοντας ένα ποτήρι νερό με λαχανικά ή φρούτα, να είστε σίγουροι, ότι δίνετε μια ώθηση στο ανοσοποιητικό σας σύστημα. Το οποίο σας κρατάει υγιείς και μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε και πιο σοβαρές ασθένειες. Επίσης, αν με τη ζέστη νιώθετε μια εξάντληση και παθαίνετε συχνά κράμπες, εάν πιείτε νερό με λαχανικά ή φρούτα, θα πάρετε τα κατάλληλα μέταλλα και θα ενυδατωθείτε. Το πρωί είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσει η διαδικασία ενυδάτωσης, γιατί όλη τη νύχτα κοιμόσασταν χωρίς τη πρόσληψη υγρών. Επιπλέον, είναι σημαντικό να ειπωθεί ότι πολλά λαχανικά, όπως το αγγούρι, βοηθάνε στη διαδικασία της πέψης, πράγμα που σημαίνει ότι το σώμα σας θα είναι σε θέση να αποβάλλει όλες τις τοξίνες.

Αν λοιπόν, θέλετε να αποκτήσετε όλα τα ευεργετικά οφέλη και να αποτοξινωθείτε, δεν έχετε παρά να πάρετε μια μεγάλη κανάτα, να τη γεμίσετε με νερό και να βάλετε τα φρούτα και τα λαχανικά της αρεσκείας σας.

[gallery-468856]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.