WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η Έλλη Παπαγγελή επιστρέφει από τις καλοκαιρινές διακοπές και επιλέγει το Collagen Pro Active


23 Σεπτεμβρίου 2015

36e00f8b641b026eab4448887c0519b0καθετα.jpg

Μπάνια, ηλιοθεραπεία, πρωινές βόλτες και θαλάσσια σπορ είναι μερικές δραστηριότητες του καλοκαιριού, που ενώ είναι διασκεδαστικές, στη πραγματικότητα φθείρουν τα μαλλιά και το δέρμα μας. Τώρα λοιπόν, που είμαστε στο τέλος του καλοκαιριού, χρειαζόμαστε μια ολική ανανέωση, προκειμένου να ενυδατωθούμε και να αποκτήσουμε και πάλι την νεανικότητα μας. Το Collagen Pro Active ήρθε για να μας χαρίσει την ανανέωση που χρειαζόμαστε, ιδανικό για άντρες αλλά και γυναίκες!

Η εντυπωσιακά όμορφη Έλλη Παπαγγελή είναι μια τις θαυμάστριες του Collagen Pro Active και μας αποκαλύπτει, ότι αυτό το συμπλήρωμα είναι υπεύθυνο για την υγεία και την ομορφιά της. Από τότε που το δοκίμασε δεν το αποχωρίζεται, γι αυτό και κάθε χρόνο μετά από τις καλοκαιρινές της διακοπές πίνει ένα σφηνάκι πριν κοιμηθεί και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Το δέρμα και τα μαλλιά της αποκτάνε την χαμένη τους λάμψη, τα νύχια της γίνονται πιο δυνατά και δεν νιώθει πόνο στις αρθρώσεις.

papaggeliellie

Η φιλοσοφία του Collagen Pro Active είναι ότι όλοι έχουμε δικαίωμα σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Το κολλαγόνο είναι το κύριο συστατικό του δέρματος μας και είναι υπεύθυνο για τη συνοχή, την ελαστικότητα, την αναπαραγωγή του δέρματος, των χόνδρων, των αρθρώσεων και των οστών. Και επειδή από την ηλικία των 25 τα επίπεδα του κολλαγόνου μειώνονται, πίνοντας το Collagen Pro- Active, το οποίο δεν έχει καμία προσθήκη υαλουρονικού οξέως, γλουκοσαμίνης, χονδροϊτίνης ή οποιουδήποτε άλλου συστατικού, θα αποκτήσουμε και πάλι τη νεανικότητα μας. Ένα λοιπόν είναι σίγουρο, ότι αυτό το συμπλήρωμα χαρίζει και στα δύο φύλα λαμπερά μαλλιά, υγιή νύχια και νεανική επιδερμίδα.

Ενημερωθείτε για το Collagen ProActive από το sitewww.collagenpower.gr και τη σελίδα του στο Facebook.

Ζητήστε το Collagen ProActive από το Φαρμακοποιό σας.

Drink Collagen for Health & Beauty

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.