WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η Cindy Crawford μας αποκαλύπτει τη δίαιτα που ακολουθεί


1 Δεκεμβρίου 2015

CINDY1καθετα.jpg

Η Cindy Crawford ήταν ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στη δεκαετία του ’90 και έχει δικαιωματικά ψηφιστεί από τις πιο σέξι γυναίκες όλων των εποχών. Το πανέμορφο supermodel κοντεύει τα 50 και παραμένει λαμπερή, με μια σιλουέτα που τη ζηλεύουν και οι εικοσάρες.  Και αν αναρωτιέστε ποιο είναι το μυστικό της ομορφιάς της, σας το αποκαλύπτει παρακάτω.

Η Cindy Crawford είχε καταλάβει από μικρή ηλικία τη σημασία των υγιεινών και θρεπτικών τροφίμων.  Και  αυτός είναι ο λόγος που κυρίως ακολουθεί την χορτοφαγική διατροφή και προσπαθεί να μαγειρεύει υγιεινά για όλη την οικογένεια. Επίσης, όπως έχει δηλώσει αποφεύγει τις θερμιδογόνες τροφές, όπως τα μπισκότα, τα πατάκια και γενικά τα γλυκά. Ωστόσο, όταν θέλει να φάει κάτι γλυκό δεν πιέζει τον εαυτό της, αντ αυτού καταναλώνει ένα κομμάτι σκούρα σοκολάτα, ώστε να πάρει και τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες.

Αυτό που τονίζει η Cindy είναι ότι το σώμα αντικατοπτρίζει ότ,ι τρώμε, γι αυτό και είναι σημαντικό να ακολουθούμε μια ισορροπημένη διατροφή και να αποφεύγουμε τις επεξεργασμένες τροφές. Επιπλέον είναι λάτρης του νερού, όπου πίνει τρία λίτρα καθημερινά, με σκοπό να είναι πάντα ενυδατωμένη και να καθαρίζει το σώμα της από τις τοξίνες.

Η Crawford ήταν πάντα λάτρης του καφέ, αλλά της δημιουργεί άσκημα συμπτώματα, όπως φούσκωμα και πόνο στο στομάχι, με αποτέλεσμα να τον αποφεύγει τον τελευταίο καιρό, αντικαθιστώντας τον με το πράσινο τσάι. Τέλος, επιμένει στην κατανάλωση πέντε με έξι γευμάτων την ημέρα, που αποτελούνται από 40 τοις εκατό πρωτεΐνες, 30 τοις εκατό υδατάνθρακες και 30 τοις εκατό υγιή λίπη. Σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να κρατάει τα επίπεδα γλυκόζης του αίματος σταθερά και να μην υποφέρει από το συναίσθημα της πείνας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.