WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η Bella Hadid αποκαλύπτει τη διατροφή που ακολουθεί και μας αφήνει άφωνους


22 Μαρτίου 2016

Η Bella Hadid είναι η μικρή αδερφή της Gigi Hadid και είναι και εκείνη μοντέλο. Είναι το ίδιο όμορφη με την αδελφή της, αλλά και το ίδιο τυχερή, γιατί έχει κληρονομήσει καλά γονίδια και δεν χρειάζεται να κάνει πολλές θυσίες, για να έχει αυτό το υπέροχο σώμα. Και ενώ τα περισσότερα μοντέλα δεν βάζουν στο στόμα τους καθόλου ψωμί και καφέ, η Bella δεν καταπιέζεται όταν λιγουρεύεται ένα τρόφιμο. Φυσικά ακολουθεί κάποιους βασικούς κανόνες διατροφής και άσκησης, αλλά όταν θέλει να φάει κάτι δεν πιέζει τον εαυτό της, απλά το τρώει!

Η πανέμορφη Bella Hadid αποκάλυψε τι τρώει και παραμένει τόσο όμορφη και υγιής. Και μαντέψτε ποιο είναι το μυστικό της! Η pizza! Ναι σωστά διαβάσετε! Το μοντέλο υποστηρίζει ότι μπορεί να φάει μια ολόκληρη pizza μόνη της και φυσικά χωρίς να νιώθει καμία ενοχή. Επίσης, δεν έχει κανένα πρόβλημα να αποκαλύψει ότι λατρεύει τις τηγανητές πατάτες, τα τυριά και τα παγωτά!

Και αν αναρωτιέστε, πως γίνεται να έχει αυτό το αδύνατο σώμα και να τρώει μια pizza στη καθισιά της, το μυστικό βρίσκεται, εκτός από το καλό DNA, στην ισορροπία και στο μέτρο. Γενικά το πανέμορφο μοντέλο προσέχει τη διατροφή του, χωρίς να καταφεύγει σε ακρότητες και χωρίς να βάζει απαγορευτικό στις αγαπημένες του γεύσεις. Οπότε κυρίως τρώει υγιεινά, αλλά όταν έχει  μια έντονη επιθυμία για junk food, την ικανοποιεί χωρίς άγχος και ενοχές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.