WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Διάσημος σεφ αποκαλύπτει τι τρώει η Victoria Beckham και παραμένει τόσο αδύνατη


25 Μαρτίου 2016

2gr8zv-lκαθευα.jpg

Η Victoria Beckham έχει ένα από τα πιο αδύνατα σώματα στη showbiz, ώστε πολλές φορές τα  δημοσιεύματα να την κατηγορούν για νευρική ανορεξία. Ωστόσο η ίδια το αρνείται επανειλημμένως. Παρόλο όμως τα αρνητικά σχόλια, η Victοria κερδίζει ολοένα και περισσότερους θαυμαστές τόσο για το στυλ της, όσο και για τη διατροφή που ακολουθεί.

Ωστόσο φαίνεται ότι το πρώην μέλος των Spice Girls, όντως δεν τρώει σχεδόν τίποτα, γι αυτό και παραμένει τόσο αδύνατη, φτάνοντας στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας. Η πιο πρόσφατη απόδειξη είναι αυτή του διάσημου σεφ Wolfgang Puck, που εργάζεται στο εστιατόριο όπου συνηθίζει να πηγαίνει η Victoria. Όπως λοιπόν δήλωσε ο σεφ, η διάσημη σταρ είναι αντικοινωνική, ψυχρή και πολύ περίεργη στο φαγητό. Και αυτό γιατί δεν παραγγέλνει τίποτα από το μενού, αντ αυτού προτιμάει λαχανικά, κυρίως σπανάκι, στον ατμό. Έτσι ενώ ο Beckham θα απολαύσει μια μπριζόλα, εκείνη θα πάρει μόνο λαχανικά, με το αγαπημένο της πιάτο να είναι σπανάκι μαγειρεμένο στον ατμό με πολύ λίγο αλάτι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.