WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η Jessica Alba μας μαθαίνει τα μυστικά για ένα άψογο σώμα


5 Απριλίου 2016

floral-skirt960καθα.jpg

Θεία ομορφιά, απίστευτες καμπύλες και ευλογημένο σώμα! Σε ποια αναφέρονται όλα αυτά τα χαρακτηριστικά; Στην Αμερικανίδα ηθοποιό του Hollywood τη Jessica Alba. Εντάξει η αλήθεια είναι ότι μπορεί να μην σας έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό σας κάποια ερμηνεία της. Όμως, το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θαυμάζετε το αξιοζήλευτο σώμα της, ειδικά αν αναλογιστείτε ότι είναι και μητέρα δυο παιδιών.

Μπορεί η Jessica Alba να είναι μια από τις πιο σέξι star του Hollywood, όπως όμως έχει δηλώσει η ίδια, η φύση δεν της φέρθηκε απλόχερα. Και αυτό γιατί αν λάβουμε υπόψη το DNA θα διαπιστώσουμε ότι όλα είναι εναντίον της. Η πανέμορφη ηθοποιός προέρχεται από μια οικογένεια, όπου είναι όλοι υπέρβαροι! Αυτό την πείσμωσε τόσο πολύ, ώστε να αρχίσει να μαγειρεύει από τα δώδεκα της, για να είναι υγιής και να μη πάρει κιλά.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια, δεν καταφεύγει σε υπερβολές, απλά προσπαθεί να διατηρεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής. Τις περισσότερες φορές επιλέγει να τρέφεται με βιολογικά προϊόντα, γιατί έτσι νιώθει πως έχει ενέργεια και ευεξία. Επίσης, αποφεύγει τις επεξεργασμένες τροφές και δεν τρώει καθόλου αλάτι και fast food. Για πρωινό συνήθως επιλέγει ασπράδια αυγών με ένα φρούτο, ενώ για μεσημεριανό τρώει μια σαλάτα και για βραδινό ψάρι ή κοτόπουλο με λαχανικά. Το αγαπημένο της smoothie που τη κρατάει χορτάτη για πολλές ώρες αποτελείται από βατόμουρα, σέλινο, πράσινο μήλο, αγγούρι και σπανάκι.

Τέλος, το μεγάλο της μυστικό είναι η θετική ενέργεια. Έχοντας σαν μότο ζωής την αισιοδοξία, καταφέρνει να αντεπεξέλθει στην ρουτίνα και στο κουραστικό καθημερινό της πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.