WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

5 συμβουλές για να προετοιμάσετε το σώμα σας για το καλοκαίρι


7 Απριλίου 2016

WEB-summer-body-660x400κεθσ.jpg

Προετοιμαστείτε για το καλοκαίρι έγκαιρα. Αποφύγετε τον πανικό λίγο πριν έρθει η στιγμή που θα είστε την παραλία, και ξεκινήστε την ανανέωση από τώρα. Ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτείτε τον ωραίο καιρό, να αρχίσετε να κινήστε περισσότερο και βέβαια να φροντίσετε την επιδερμίδα σας εξαφανίζοντας τις ατέλειες που σας απασχολούν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε υγιεινές συνήθειες, σωστή περιποίηση και το σώμα σας θα σας αγαπήσει.

  1. Αρχίστε την άσκηση

Η τακτική άσκηση είναι σημαντικό βήμα, καθώς σας βοηθά να χάσετε τα παραπανίσια κιλά που έκαναν την εμφάνισή τους το χειμώνα. Επιπρόσθετα, κάθε μορφή γυμναστικής, ακόμα και το γρήγορο περπάτημα έχει πολύ θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας: θα σας φτιάξει το κέφι. Η μεγαλύτερη διάρκεια της μέρας και η ήπια θερμοκρασία κάνουν όλες τις δραστηριότητες εξαιρετικά ευχάριστες.

  1. Φροντίστε τη διατροφή σας

Προσθέστε στην καθημερινή σας διατροφή φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αποφύγετε τις επεξεργασμένες τροφές και θα δείτε άμεσα την αλλαγή. Αποφύγετε τα τηγανητά και μην παραλείπετε να πίνετε αρκετό νερό. Δείτε το σαν αποτοξίνωση από τα πιο βαριά φαγητά που καταναλώνουμε το χειμώνα.

  1. Καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα

Η μεσοθεραπεία είναι μια ενέσιμη θεραπεία που προσφέρει ένα συνδυασμό συστατικών στο μεσόδερμα με στόχο την εξάλειψη της αντιαισθητικής όψης του φλοιού του πορτοκαλιού. Με πολλαπλές μικρές ενέσεις εκχέονται βιταμίνες, μέταλλα, ένζυμα, φυτικά εκχυλίσματα στις προβληματικές περιοχές.

  1. Απαλλαγείτε από τις ανεπιθύμητες τρίχες

Πλησιάζει η στιγμή που θα φορέσετε το μαγιό σας και δεν υπάρχει λόγος να σας απασχολεί η τριχοφυΐα στη γραμμή του μπικίνι και στα πόδια. Με τη μέθοδο ριζικής αποτρίχωσης laser Αλεξανδρίτη, θα εξαφανίσετε τις τρίχες μια για πάντα. Καθώς το λέιζερ δεν αγαπά τον ήλιο, πρέπει να έχετε τελειώσει τις συνεδρίες κάποιες εβδομάδες προτού εμφανιστείτε στην παραλία.

  1. Αντιμετωπίστε την χαλάρωση

Με το πέρασμα του χρόνου τα κύτταρα της επιδερμίδας υποβαθμίζονται και οι ίνες χαλαρώνουν, με αποτέλεσμα το δέρμα να χάνει το σφρίγος του. Επανακτήστε τη σφρηγιλότητά σας με τα νήματα PDO COG τα οποία πυροδοτούν την παραγωγή  κολλαγόνου και ελαστίνης, βασικά συστατικά για σύσφιξη.

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και υποδεχθείτε το καλοκαίρι με ανανεωμένη διάθεση και εμφάνιση. Είναι σημαντικό να οργανωθείτε από νωρίς, έτσι ώστε να έχετε όλο το χρόνο μπροστά σας για να αποκομίσετε τα μέγιστα αποτελέσματα.

Ιατρική Ομάδα Medi Center - τηλ.: 2111088444

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.