WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

4 supermodels αποκαλύπτουν τι τρώνε για πρωινό


2 Μαΐου 2016

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, γιατί μας παρέχει την απαραίτητη ενέργεια για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας και να ανταπεξέλθουμε στις καθημερινές απαιτήσεις. Και ενώ υπάρχει μια πλειάδα πληροφοριών από πρωινά, για να χάσουμε κιλά, να έχουμε ενέργεια και να νιώθουμε πλήρεις, σκέφτηκα να σας παραθέσω μια λίστα με πρωινά γεύματα, όχι από ειδικούς, αλλά από κορυφαία μοντέλα. Βρείτε το αγαπημένο σας supermodel και ανακαλύψτε τι τρώει κάθε πρωί και διατηρεί την άψογη σιλουέτα του.

Nina Agdal

Το πανέμορφο μοντέλο δεν μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στην ομελέτα και την γκρανόλα και έτσι τρώει και τα δύο. Η γκρανόλα είναι ένα μείγμα από δημητριακά, ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα, το οποίο ψήνεται στο φούρνο και γίνεται τραγανό και μυρωδάτο. Ο συνδυασμός της πρωτεΐνης και των δημητριακών παρέχει στην Nina Agdal την κατάλληλη ενέργεια για να αντεπεξέλθει στην καθημερινότητα της, που είναι αρκετά απαιτητική.

Miranda Kerr

Η Miranda Kerr λατρεύει τις τηγανίτες και έτσι τις τρώει κάθε πρωί. Μια μπανάνα, ένα ασπράδι αυγού, δύο κουταλιές της σούπας αλεύρι βρώμης και λάδι καρύδας είναι όλα όσα χρειάζεται για να φτιάξει το αγαπημένο της πρωινό γεύμα.

Gisele Bündchen

Η Gisele με το που ξυπνάει φτιάχνει smoothies κυρίως με λαχανικά, γιατί είναι χαμηλά σε θερμίδες και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Έτσι παίρνει τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που χρειάζεται, χωρίς να σκέφτεται τα περιττά κιλά.

Karolína Kurková

Η Karolína Kurková φτιάχνει μια δροσιστική φρουτοσαλάτα με αποξηραμένα κεράσια, μήλα, πορτοκάλια, ανανά και κανέλα. Επίσης, δεν ξεχνάει κάθε πρωί να πίνει νερό με χυμό από ένα λεμόνι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.