WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας


13 Μαΐου 2016

Στη σύγχρονη κοινωνία που ζούμε οι ρυθμοί ζωής είναι πολύ πιεστικοί και γρήγοροι, με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην έχουμε χρόνο ούτε για να φάμε. Έτσι μένουμε νηστικοί για πολλές ώρες, ώστε όταν γυρνάμε σπίτι να πεινάμε τόσο πολύ που καταναλώνουμε ότι βρούμε μπροστά μας, χωρίς να σκεφτούμε την ποσότητα. Ποιο είναι το αποτέλεσμα όλης αυτής της συμπεριφοράς; Δεν είναι άλλο από την αύξηση του βάρους.

Από την άλλη όμως μεριά η επιλογή ενός εύκολου και γρήγορου σνακ είναι σχεδόν αναγκαία, γι αυτό και πρέπει να βρούμε το κατάλληλο τρόφιμο που να μας δίνει ενέργεια, χωρίς να μας επιβαρύνει με θερμίδες. Μπορεί όλο αυτό να σας ακούγετε ουτοπικό, όμως δεν είναι, γιατί υπάρχει ένα σνακ το οποίο ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας και μας εφοδιάζει με σημαντικά θρεπτικά συστατικά. Αυτό το ιδανικό τρόφιμο είναι οι τραγανές μπάρες μούσλι Nature Valley με υπέροχη γεύση και με βρώμη ολικής άλεσης!

NVShellArt

Η επιλογή της μπάρας δημητριακών είναι πολύ σημαντική, αν αναλογιστείτε ότι τα δημητριακά βρίσκονται στη βάση της πυραμίδας της μεσογειακής διατροφής, διότι εφοδιάζουν τον οργανισμό με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Επομένως, πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στην επιλογή σας και να προτιμήσετε τις μπάρες Nature Valley, οι οποίες σας προσφέρουν τα περισσότερα διατροφικά οφέλη. Επιπλέον, έχουν υπέροχη γεύση, δεν περιέχουν τεχνητά αρώματα και παράγονται από νιφάδες βρώμης ολικής άλεσης (περισσότερο από 50% του προϊόντος) που σας κρατάνε χορτάτους για πολλές ώρες μέσα στην ημέρα.

Επιλέγοντας τις τραγανές μπάρες Nature Valley πλούσιες σε βρώμη συμβάλουν σε μια ισχυροποιημένη διατροφή με αποτέλεσμα να ελέγχετε πιο εύκολα το βάρος σας. Η βρώμη είναι ιδιαίτερα ευεργετική για την υγεία του εντέρου, αφού παίζει σημαντικό ρόλο στην αποφυγή της δυσκοιλιότητας και άλλων παθήσεων, όπως ο καρκίνος του παχέος εντέρου. Επιπλέον, η κατανάλωση των νιφάδων βρώμης βοηθάει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και την αποβολή των άχρηστων συστατικών που προέρχονται από τις τροφές.

Τι καλύτερο δώρο μπορείτε να κάνετε στην διατροφή σας, από το να επιλέξετε τις μπάρες Nature Valley, οι οποίες βγαίνουν σε 4 υπέροχες γεύσεις (Μέλι, Σοκολάτα, Μήλο, Cranberry).

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.