WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τα προϊόντα ELLA σας περιμένουν στο Summer Market του WIA για να τα δοκιμάσετε


21 Μαΐου 2016

PicMonkey-Collage7.jpg

Το brand “ella” πήρε το όνομά του από την ελληνική ομόηχη λέξη “έλα” θέλοντας να δηλώσουν την πρόσκλησή τους για να ανακαλύψουμε την αρχαία ελληνική κουλτούρα ευεξίας και τη ρήση του Ιπποκράτη “Είμαστε ότι τρώμε”. Οι δημιουργοί του brand πραγματικά πιστεύουν σε αυτό και έτσι δημιούργησαν μια σειρά με πραγματικά βρώσιμα προϊόντα που έρχονται σε αντίθεση με τα ανθυγιεινά που όλοι έχουμε συνηθίσει να έχουμε πλέον στη διατροφή μας. Τα ella αποτελούν μία πρόσκληση στον καθένα από εμάς για στροφή στην υγιεινή διατροφή και το καλό φαγητό.

Οι άνθρωποι του brand έχουν γνώση της παράδοσης και ξέρουν καλά τι θα πει καλό φαγητό. Έχουν πάθος γι’ αυτό που κάνουν και βρίσκουν τον τρόπο να μεταφέρουν τη γενναιοδωρία της φύσης σε βρώσιμα, ποιοτικά προϊόντα γεμάτα άρωμα και πλούσια γεύση. Δεν έχουν συντηρητικά και έχουν τη σφραγίδα της αγνότητας που προέρχεται από τα φυσικά συστατικά και την ποιότητα που αυτά υπαγορεύουν.

Ανακαλύψτε τα ella και τη φιλοσοφία τους στο Summer Market του Women in Action στο Balux Prive στις 22 Μαΐου.

balux

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.