WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Είναι το γιαούρτι το μυστικό της ευτυχίας;


3 Οκτωβρίου 2016

Ευτυχία είναι...

Ένα τραπέζι γεμάτο με όμορφες γεύσεις

Τα αθώα γέλια των παιδιών

Ένα φιλί για καλημέρα

Ένα βλέμμα που δίνει ελπίδες ότι όλα θα φτιάξουν

Η αγκαλιά του μπαμπά κάθε φορά που δεν νιώθεις καλά

Ο σκύλος που απολαμβάνει τη μεσημεριανή σιέστα

Λένε πως η αναζήτηση της ευτυχίας είναι δύσκολο μέχρι και αδύνατη. Μάλλον γιατί τη ψάχνουμε σε λάθος μέρη. Η ευτυχία είναι δίπλα μας, είναι μπροστά μας, είναι μπροστά σου. Στα απλά και καθημερινά. Μη ψάχνεις μακριά, αρκεί να δεις τον ήλιο, τη θάλασσα, τα δέντρα, να αφουγκραστείς τον αέρα, να γευτείς το φαγητό της μαμάς και της γιαγιάς, να νιώσεις τη ζεστασιά των ανθρώπων.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για να είμαστε ευτυχισμένοι και τους προσπερνάμε, χωρίς να νιώθουμε ευγνώμονες για όσα έχουμε. Η ευτυχία δεν βρίσκεται στα χρήματα, αλλά στις μικρές καθημερινές χαρές και απολαύσεις. Ακόμα και ένα φαγητό που δοκίμασες και θυμάσαι τη γεύση του, σε κάνει ευτυχισμένο. Και δεν εννοώ να καταναλώσεις ένα λιπαρό μπέργκερ με πατάτες, γιατί ακόμα και οι υγιεινές τροφές μπορούν να σε κάνουν να χαμογελάσεις. Ένα από τα πιο νόστιμα και δημοφιλή τρόφιμα είναι το γιαούρτι, όχι οποιοδήποτε γιαούρτι, αλλά το «Harmony 1% Plus με Goji Berry» της Μεβγάλ.

Το Goji berry γνωστό και ως φρούτο της ευτυχίας, είναι μια υπερτροφή που εισέβαλε πρόσφατα στη ζωή μας και καταναλώνεται κάθε μέρα και από περισσότερους. Αυτό το μικροσκοπικό φρούτο με το έντονο πορτοκαλοκόκκινο χρώμα έχει απίστευτες ιδιότητες, όπως ότι προλαμβάνει τις καρδιαγγειακές παθήσεις, προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και την ηλιακή ακτινοβολία, ενισχύει τη λειτουργία των νεφρών, παρεμποδίζει βλάβες του συκωτιού, βοηθά στη πέψη, βελτιώνει τη λίμπιντο και τη γονιμότητα. Τέλος, προλαμβάνει την εμφάνιση του διαβήτη κ μειώνει τα επίπεδα της χοληστερίνης. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από το μούρο της ευτυχίας;

Πλέον δεν χρειάζεται να ψάχνουμε για Goji Berries, διότι η Μεβγάλ καινοτομεί παρουσιάζοντας το «Harmony 1% Plus με Goji Berry». Μια κατηγορία γιαουρτιού που έχει ωριμάσει και αναπτυχθεί, ώστε να διαθέτει τα δικά της χαρακτηριστικά, διατηρώντας όμως πάντα στο DNA της την «καλοσύνη» του γιαουρτιού. Μια τροφή που όχι μόνο μας προσφέρει καλύτερη υγεία, αλλά μας κάνει και πιο ευτυχισμένους. Και αν δεν το πιστεύεις, δεν έχεις παρά να πας στα ψυγεία της Μεβγάλ και να διαλέξεις το «Harmony 1% Plus με Goji Berry». Γιατί με τις κατάλληλες επιλογές μπορείς να έχεις ταυτόχρονα ευεξία και καλή διάθεση όλη την ημέρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.