WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Οι διάσημες του Hollywood αποκαλύπτουν τις αγαπημένες τους σαλάτες


30 Σεπτεμβρίου 2016

Gisele-Bundchen_Vogue-Australia-January-2015-02.jpg

Αν ρωτήσετε ή διαβάσετε τι τρώνε οι περισσότερες διάσημες του Hollywood σίγουρα θα ακούσετε και θα δείτε τη λέξη "σαλάτα". Όμως δεν φτιάχνουν συνηθισμένες σαλάτες, αλλά βάζουν μέσα πολλά και διαφορετικά υλικά από blue cheese μέχρι ξηρούς καρπούς και φρούτα. Δείτε πώς φτιάχνουν οι διάσημες τις αγαπημένες τους σαλάτες.

Chrissy Teigen

H Teigen έχει βγάλει βιβλίο με τις αγαπημένες της συνταγές, μια από αυτές είναι και η σαλάτα που φτιάχνει με μαρούλι, μήλο, κόκκινο κρεμμύδι, καρύδια και blue cheese. Και για σος ανακατεύει ελαιόλαδο, ξίδι και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.

Beyoncé

Η Beyoncé αγαπάει πολύ τις σαλάτες γιατί είναι υγιεινές και τη γεμίζουν ενέργεια. Η αγαπημένη της είναι με kale, αγγούρι, καρότα, φρέσκα κρεμμύδια, φύκια, βασιλικό και καβουρδισμένα αμύγδαλα. Η γνωστή τραγουδίστρια είναι οπαδός του kale, ένα είδος λαχανίδας που έχει τρυπώσει σε όλες τις κουζίνες, τα μενού των εστιατορίων και έχουν γραφτεί εκατοντάδες συνταγές και βιβλία μαγειρικής.

Selena Gomez

Η σαλάτα που κρατάει χορτάτη για αρκετές ώρες τη Gomez αλλά και που της δίνει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται είναι με γαλοπούλα, φασόλια και χόρτα. Και για σος ρίχνει ξίδι, ελαιόλαδο και μουστάρδα. Η σαλάτα δύναμη όπως την αποκαλεί.

Gisele Bündchen

Η Gisele έχει ένα από τα πιο όμορφα σώματα του κόσμου και ένα από τα μυστικά για να το διατηρεί, είναι η υγιεινή διατροφή. Το πανέμορφο μοντέλο τρώει σαλάτες, πολλές σαλάτες. Μια από τις αγαπημένες της περιέχει kale, παντζάρια, μπρόκολο, γλυκοπατάτες, κινόα, αβοκάντο και κάρδαμο. Αυτή η σαλάτα είναι σούπερ υγιεινή αλλά και θρεπτική.

Jennifer Aniston

Κατά καιρούς η ηθοποιός μοιράζεται με τους fan της διάφορα μυστικά ομορφιάς και διατροφής. Ένα από αυτά είναι και η αγαπημένη της σαλάτα με πλιγούρι, αγγούρια, φασόλια garbanzo, τυρί φέτα και φιστίκια. Το βασικό συστατικό είναι το πλιγούρι και μετά βάζει ότι τραβάει η όρεξης της τη συγκεκριμένη στιγμή.

Jessica Alba

Κομμένο καρότο, αβοκάντο, κουνουπίδι, χυμό λεμονιού, ελαιόλαδο είναι τα συστατικά που βάζει στη σαλάτα της η Jessica Alba. Είναι μια απλή σαλάτα, αλλά και πολύ θρεπτική, διότι περιέχει αβοκάντο που είναι πλούσιο σε καλά λιπαρά οξέα.

Kim Kardashian

Μπορεί η δίαιτα Atkins να έχει κατηγορηθεί από πολλούς, παρόλα αυτά η Kim Kardashian είναι οπαδός της και όποτε βρίσκει ευκαιρία μοιράζεται μια συνταγή. Η αγαπημένη της σαλάτα είναι η σαλάτα του σεφ χωρίς τη σος και με κάποιες παραλλαγές όπως η μοτσαρέλα και ο ηλίανθος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.