WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Halle Berry: Πώς αντιμετωπίζει το διαβήτη τύπου 1


3 Νοεμβρίου 2016

cover-halle88876.jpg

Η Halle Berry δεν είναι από τις τυχερές γυναίκες που μπορεί να τρώει ό,τι θέλει και να μην έχει πρόβλημα. Αντ αυτού είναι υποχρεωμένη να ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή λόγω ότι πάσχει από διαβήτη τύπου 1.

Η πανέμορφη ηθοποιός έχει δηλώσει ότι αν και προσέχει κυρίως λόγω του προβλήματος υγείας, δεν υιοθετεί εξουθενωτικά διατροφικά προγράμματα, αλλά εστιάζει στην καθημερινή άσκηση και σε υγιεινές συνήθειες. Πιο συγκεκριμένα προσπαθεί να μασάει την τροφή της με αργό ρυθμό και να τρώει σε μικρά πιάτα. Έτσι ικανοποιεί την πείνα της, ενώ ταυτόχρονα έχει τον έλεγχο. Μόλις νιώσει ότι αρχίζει και χορταίνει, δεν περιμένει να φουσκώσει εντελώς, αλλά σταματάει. Επίσης, επιλέγει υδατάνθρακες με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, ώστε να κρατάει σταθερά τα επίπεδα σακχάρου, αποφεύγει τα κορεσμένα λιπαρά και συμπεριλαμβάνει 10 γραμμάρια φυτικές ίνες σε κάθε γεύμα.

Η Halle Berry διαγνώσθηκε με διαβήτη τύπου 1 όταν ήταν 19 ετών και από τότε ακολουθεί ευλαβικά τις συμβουλές του διαιτολόγου και γυμναστή της. Και φυσικά αυτό τη βοηθάει εκτός από το να έχει υπό έλεγχο το σάκχαρο της, αλλά και να διατηρεί ένα καλλίγραμμο σώμα, ακόμα και μετά από 2 εγκυμοσύνες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.