WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το πιο εύκολο break που μπορείς να κάνεις στη δουλειά


31 Μαρτίου 2017

afroditi-nescafe.jpg

Έχοντας κατά νου τα παραπάνω, όπως καταλαβαίνετε, ο πρώτος καφές της ημέρας θα είναι στο γραφείο. Ο καφές αυτός εκτός από απολαυστικός –είπαμε, είναι πρωί- θα πρέπει να είναι και εύκολος να φτιαχτεί, αφού η δουλειά πρέπει να ξεκινήσει άμεσα. Ευτυχώς, υπάρχει ένας καφές και έχει όλα αυτά τα σωστά χαρακτηριστικά. Είναι απολαυστικότατος και φτιάχνεται στο πι και φι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αδειάσετε το φακελάκι με το περιεχόμενο και να προσθέσετε λίγο ζεστό νερό. Μην φοβάστε, δεν θα σας το κρατήσω μυστικό. Η χρυσή σειρά του Nescafé® Cappuccino μου έχει σώσει τη ζωή.

Αφού, λοιπόν, φτάνω στο γραφείο, φτιάχνω έναν Nescafé® Cappuccino με γεύση Mocha και τρέχω στον υπολογιστή μου. Είμαι σίγουρη πως γνωρίζετε ότι ένας καφές δεν φτάνει για όλη την ημέρα, πόσο μάλλον αν είστε ορκισμένες coffee lovers σαν κι εμένα. Λίγες ώρες μετά, συνήθως κατά τις 4 και αφού έχω φάει το μεσημεριανό μου, είναι η ώρα για τον δεύτερο καφέ της ημέρας. Χρειάζομαι κάτι που θα με γλυκάνει και δεν θα είναι τόσο βαρύ, οπότε διαλέγω έναν από τους αγαπημένους μου καφέδες – Nescafé® Cappuccino με γεύση Vanilla Latte. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα απογευματινό latte!

Οι δύο καφέδες της ημέρας είναι οι πιο σημαντικοί για εμένα. Με βοηθούν να συγκεντρωθώ, να πάρω ενέργεια και η γεύση τους μου είναι αρκετή για να μην χρειαστώ κανενός είδους γλυκό!

Sponsored by Nescafé® Cappuccino

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.