WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αυτές οι τροφές σας χαρίζουν extra ενυδάτωση


Τζουλιάννα Καρνέζη

1 Ιουνίου 2017

pexels-photo-407110.jpeg

Γκρέιπφρουτ. Αυτό το τροπικό φρούτο περιέχει περίπου 90 τοις εκατό νερό. Είναι επίσης χαμηλό σε θερμίδες και μια καλή πηγή φυτοθρεπτικών συστατικών και βιταμίνης C. Οι ροζ και κόκκινες ποικιλίες, παρέχουν βιταμίνη Α και λυκοπένιο. Δοκιμάστε το κρύο για να έχετε ένα αναζωογονητικό και ενυδατικό πρωινό

Μαρούλι. Το συγκεκριμένο λαχανικό περιέχει 96 τοις εκατό νερό. Επίσης, είναι μια πηγή καλίου, φυλλικού οξέος, αντιοξειδωτικών και έχει μικρότερες ποσότητες βιταμινών C και Κ. Φτιάξτε μια χορταστική σαλάτα με μαρούλι για να νιώσετε ισχυροί και αναζωογονημένοι.

Καρπούζι. Εκτός ότι είναι νόστιμο και δροσιστικό, αποτελείται επίσης από 90 τοις εκατό νερό. Μια φέτα καρπούζι είναι η καλύτερη επιλογή για όταν αρχίσουν οι ζέστες.

Γάλα και γιαούρτι χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα προσφέρουν πρωτεΐνη, φώσφορο, κάλιο και βιταμίνες Α και D στη διατροφή σας, αλλά είναι και μια καλή πηγή νερού. Το γάλα και το γιαούρτι αποτελούνται από 89 τοις εκατό και 85 τοις εκατό νερό, αντίστοιχα.

Μπρόκολο. Μπορεί να μην είναι η πρωταρχική σας επιλογή, παρόλα αυτά το μπρόκολο περιέχει περίπου 89 τοις εκατό νερό. Επιπλέον, περιλαμβάνει βιταμίνη C, ασβέστιο, φυτικές ίνες, σίδηρο και βήτα καροτίνη (η οποία μετατρέπεται σε βιταμίνη Α από το σώμα). Δοκιμάστε το μαζί με γιαούρτι και μουστάρδα, θα έχετε μια πικάντικη απόλαυση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.