WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η δύναμή σου σε μια παγωμένη κουταλιά


12 Ιουλίου 2017

tumblr-o41vbhfr1t1u0jhn8o2-1280.jpg

Πώς όμως θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να συνδυάσετε την υψηλή πρωτεΐνη και τα super fruits σε ένα και μόνο παγωτό; Αν σας ακούγετε πολύ καλό για να είναι αληθινό, η Κρι Κρι έρχεται για να κάνει τη διαφορά, λανσάροντας το Super Spoon και σε παγωτό. Ένα προϊόν που συνδυάζει την απόλαυση του παγωτού με τη μυϊκή ενδυνάμωση της πρωτεΐνης και την ενέργεια των super fruits. Το νέο παγωτό είναι φτιαγμένο με ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι Κρι Κρι, κομμάτια μύρτιλου και φραγκοστάφυλου, έχει μειωμένες θερμίδες, χαμηλά λιπαρά, ενώ έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη.

Το Super Spoon αποτελεί επίσης ιδανική επιλογή και για όσους γυμνάζονται και δεν θέλουν να στερηθούν την απόλαυση ενός παγωτού, αφού κάθε συσκευασία περιέχει 9,3g πρωτεΐνη. Τα συστατικά του συνδυάζονται μοναδικά, δίνοντας ένα γευστικό αποτέλεσμα που συναρπάζει, ενώ παράλληλα σας γεμίζει με ενέργεια και ευεξία, βοηθώντας τον οργανισμό σας να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής μας.

Αναζητήστε το Super Spoon με γεύση μύρτιλο, φραγκοστάφυλο, βατόμουρο και cranberry στα κίτρινα ψυγεία Κρι Κρι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.