WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αυτά είναι τα καλύτερα ποτά αν κάνετε δίαιτα


Τζουλιάννα Καρνέζη

14 Ιουλίου 2017

drinking.jpg

Βότκα

Μια μεζούρα έχει 97 θερμίδες.

Το καλύτερο ποτό είναι η βότκα με σόδα. Αν πιείτε το συγκεκριμένο ποτό παίρνετε θερμίδες μόνο από τη βότκα αφού η σόδα δεν έχει καθόλου θερμίδες.

Το χειρότερο ποτό είναι το sex on the beach, αφού μπορεί να σας δώσει μέχρι και 340 θερμίδες.

Ρούμι

Μια μεζούρα έχει 97 θερμίδες

Το καλύτερο ποτό είναι ρούμι με αναψυκτικό διαίτης. Ενώ το πιο θερμιδογόνο είναι η Pina Colada, ένα ποτό που αρέσει στους περισσότερους αφού είναι γλυκό και μας ταξιδεύει κάπου μακριά, εξωτικά. Δυστυχώς αυτό το εξωτικό ποτό είναι πλούσιο σε ζάχαρη και μας παρέχει περίπου 650 θερμίδες.

Διαβάστε επίσης: Πόσες θερμίδες πρέπει να παίρνουμε για να χάσουμε κιλά

Ουίσκι

Μια μεζούρα έχει 105 θερμίδες

Η καλύτερη επιλογή είναι να πιείτε σκέτο ουίσκι, αν όμως σας φαίνεται βαρύ και θέλετε ένα κοκτέιλ, τότε επιλέξτε το Μανχάταν. Ενώ το πιο θερμιδογόνο κοκτέιλ με ουίσκι είναι το Whiskey sour, γιατί μπορεί να μας παρέχει μέχρι και 240 θερμίδες.

Τεκίλα

Μια μεζούρα έχει 105 θερμίδες

Το καλύτερο ποτό είναι το Paloma, το οποίο περιέχει  χυμό γκρέιπφρουτ, σόδα και lime. Και να θέλετε να μειώσετε ακόμα περισσότερο τις θερμίδες  ζητήστε το χωρίς τη ζάχαρη ή το αλάτι γύρω από το ποτήρι.

Το πιο θερμιδογόνο είναι η μαργαρίτα. Ένα κοκτέιλ μου μας ταξιδεύει, μας πάει μέχρι το Μέξικο αλλά μας χαρίζει επίσης και 700 θερμίδες. Έτσι αν πιείτε δυο έχετε πάρει πάνω από τις μισές θερμίδες που χρειάζεστε σε μια ημέρα.

Σε γενικές γραμμές, όσο περισσότερο αλκοόλ περιέχει ένα ποτό τόσο πιο θερμιδογόνο είναι. Σε οποιαδήποτε περίπτωση όμως απολαύστε το αγαπημένο σας κοκτέιλ ή ποτό πάντα με μέτρο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.