WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Μακεδονικό Ταχίνι – ο σύμμαχός σου στη Σαρακοστή και όχι μόνο


27 Φεβρουαρίου 2018

mtmerides.jpg

Κι όμως, υπάρχει λύση: κάνε σύμμαχό σου το ταχίνι! Το Μακεδονικό Ταχίνι είναι μια υπερτροφή από 100% αλεσμένο σουσάμι που εδώ και σχεδόν έναν αιώνα εξακολουθεί να αλέθεται σε πέτρινους μύλους χωρίς την χρήση χημικών ή άλλων ουσιών. Είναι πλούσιο σε ασβέστιο, σίδηρο, κάλιο, φυτικές ίνες και βιταμίνες και αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα για τις ανάγκες του οργανισμού κατά την περίοδο της νηστείας και όχι μόνο.

Απλό, με Μέλι, με Πορτοκάλι και με Κακάο, το Μακεδονικό Ταχίνι μεταμορφώνει τη νηστεία σε γευστικό παιχνίδι ενώ με τις νέες απολαυστικές μερίδες των 30 γραμμαρίων μπορείς να έχει πάντα και παντού μαζί σου την αγαπημένη σου γεύση!

Οι συνδυασμοί πολλοί: με μια φέτα πολύσπορο ψωμί για πρωινό, με ένα κουλούρι ολικής άλεσης για δεκατιανό, ως dressing στη σαλάτα σου το μεσημέρι ή σε συνδυασμό με λίγα φρούτα για βράδυ… οι επιλογές είναι πολλές και η Σαρακοστή σου πιο πλούσια σε γεύση και ενέργεια από ποτέ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.