WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αυτό είναι το μυστικό για να τρως παγωτά χωρίς τύψεις


Τζουλιάννα Καρνέζη

6 Ιουλίου 2018

dsc-0029-s.jpg

Όμως η αγάπη για τα παγωτά δεν τελειώνει ποτέ, τα αγαπάμε και ως ενήλικες, τα αγαπάμε ακόμα και αν προσπαθούμε να είμαστε fit. Αυτή η δροσιά και η γλυκιά τους γεύση μας ακολουθούν για πάντα. Όσο και αν θέλουμε να αντισταθούμε όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα ψυγεία με τα παγωτά. Μπορούμε όμως να απολαύσουμε το αγαπημένο μας παγωτό χωρίς τύψεις; Όσο και αν φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, επιλέγοντας τα sorbet ΚΑΥΑΚ, μπορούμε να φάμε το αγαπημένο μας παγωτό χωρίς να νιώθουμε ενοχές. Και αυτό επειδή τα sorbet ΚΑΥΑΚ φτιάχνονται με πραγματικά φρούτα ή χυμούς φρούτων και εξαιτίας της απουσίας γάλακτος και κρέμας γάλακτος έχουν ελάχιστα λιπαρά, οπότε προσφέρουν απόλαυση χωρίς περιττές θερμίδες.

Η σειρά The Collection υποδέχεται το καλοκαίρι με Sorbet Mango με γιασεμί και ginger, μια παιχνιδιάρικη μείξη φρέσκου χυμού mango με φυσικό εκχύλισμα γιασεμιού πασπαλισμένο με τη σωστή δόση φρεσκοτριμμένου ginger που απογειώνει τους γευστικούς μας κάλυκες με την πιο γλυκιά, πιπεράτη γεύση.

Για τους λάτρεις της σοκολάτας υπάρχει η σοκολάτα Valrhona, ενώ οι πιο τολμηροί μπορούν αν επιλέξουν ανάμεσα στο δροσερό, γλυκόξινο και αφάνταστα απολαυστικό sorbet Cassis, στο μάνγκο, στο λεμόνι & βασιλικό και στο πεπόνι.

Και για το τέλος αφήσαμε το αγαπημένο μας το παγωτό Lemon Grass που στην κυριολεξία μοσχοβολάει λεμόνι. Ο χυμός lime και το φυτό lemongrass αναμειγνύονται με το φρέσκο γάλα και τη φρέσκια κρέμα γάλακτος και δημιουργούν μια πλούσια, κρέμα παγωτού της οποίας η δροσιά και η γευστική ένταση αναδεικνύουν την αίσθηση φρεσκάδας που πλημμυρίζει το στόμα.

Απολαύστε το καλοκαίρι μαζί με το αγαπημένο σας παγωτό, χωρίς τύψεις, αρκεί να θυμάστε ότι όλα πρέπει να τα καταναλώνετε με μέτρο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.