WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το μυστικό για να έχετε ένα όμορφο χαμόγελο


29 Οκτωβρίου 2018

philips_ohc_sonicare_calgary_airfloss_apr2016_479.jpg

Το χαμόγελο είναι ένα από τα πιο δυνατά όπλα της γοητείας μας και το γνωρίζουμε πια πολύ καλά. Χρειάζεται λοιπόν να φροντίζουμε να κρατάμε τα δόντια μας καθαρά, υγιή και λευκά για να μπορούμε να χαμογελάμε με αυτοπεποίθηση και να ακτινοβολούμε. Γιατί όταν έχουμε δροσερή αναπνοή και γερά δόντια, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να χαμογελάμε.

Ωστόσο δεν είναι πάντα εύκολο να διαθέτουμε ένα ολόλευκο χαμόγελο που αστράφτει. Οι καθημερινές συνήθειες, η διατροφή, το κάπνισμα και η ηλικία επηρεάζουν το χρώμα των δοντιών, με αποτέλεσμα να μην εισπράττουμε αυτό που θέλουμε όταν χαμογελάμε μπροστά στον καθρέφτη μας. Γι’ αυτό συνεχίζοντας την ανάγνωση θα ενημερωθείτε για το πώς να αποκτήσετε το πιο όμορφο και υγιές χαμόγελο.

Η πρόληψη είναι πάντα προτιμότερη από τη θεραπεία. Αφιερώνοντας λίγα λεπτά κάθε ημέρα για τον καθαρισμό των δοντιών μας μπορούμε να γλιτώσουμε την ταλαιπωρία της οδοντιατρικής θεραπείας. Είναι σημαντικό λοιπόν να κατανοήσουμε ότι η στοματική υγιεινή πρέπει να μας γίνει μια συνήθεια που θα ακολουθούμε κάθε μέρα για όλη μας τη ζωή. Τα γερά δόντια μας επιτρέπουν να χαμογελάμε, να τρώμε, να μιλάμε και να έχουμε αυτοπεποίθηση.

Όταν πρόκειται για ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο είναι γνωστό σε όλους πως το βούρτσισμα των δοντιών είναι ίσως η πιο σημαντική συνήθεια. Αυτό όμως που δεν γνωρίζετε είναι πως εκτός από το να βουρτσίζουμε τα δόντια μας, πρέπει να χρησιμοποιούμε και οδοντικό νήμα. Οι περισσότεροι όμως, ανάμεσα σε αυτούς και εγώ, μόνο με το άκουσμα του νήματος φεύγουμε μακριά, καθώς αποτελεί μια δύσκολη και πολλές φορές επίπονη διαδικασία. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει μία πιο εύκολη και γρήγορη λύση η συσκευή μεσοδόντιου καθαρισμού Philips Sonicare AirFloss Ultra. Το AirFloss Ultra χρησιμοποιεί ριπές αέρα και νερού ή στοματικού διαλύματος για ήπιο καθαρισμό ανάμεσα στα δόντια και στα ούλα, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία του καθαρισμού με οδοντικό νήμα.

Το AirFloss εκτός του ότι είναι πολύ εύκολο στη χρήση είναι και τρομερά αποτελεσματικό αφού αφαιρεί την πλάκα σε μόλις 60 δευτερόλεπτα, βελτιώνοντας έτσι την υγεία των ούλων σε μόλις δυο εβδομάδες.

Εάν λοιπόν θέλετε ένα χαμόγελο πιο όμορφο και υγιές μια είναι η λύση: Το Philips Sonicare AirFloss Ultra. Και ο μεσοδόντιος καθαρισμός γίνεται πιο εύκολος και αποτελεσματικός από ποτέ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.