WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Adele: Πώς έχασε 10 κιλά μετά το διαζύγιό της


12 Νοεμβρίου 2019

Adele: Πώς έχασε 10 κιλά μετά το διαζύγιό της

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε η Adele έχει χάσει περίπου 10 κιλά και έχε γίνει πραγματικά αγνώριστη.

Μάλιστα πρόσφατα μοιράστηκε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου είναι λαμπερή και ανανεωμένη. Η τραγουδίστρια έχασε τα κιλά λίγους μετά τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγο της. Ενώ η τραγουδίστρια δεν έχει μιλήσει δημόσια για την απώλεια βάρους, η αλλαγή είναι φανερή. Πώς όμως κατάφερε να χάσει τόσα πολλά κιλά;


Σύμφωνα με την εφημερίδα Us Weekly, η Adele άρχισε να γυμνάζεται τρεις φορές την εβδομάδα. Συγκεκριμένα έκανε 60 λεπτά πιλάτες και αερόβιες ασκήσεις και το απολάμβανε. Της αρέσει πολύ το καινούργιο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί και πραγματικά έχει δει αποτελέσματα. Μάλιστα δήλωσε πως πια δεν κλαίει, παρά μόνο ιδρώνει, αποκαλύπτοντας ότι για την απώλεια των κιλών της ευθύνεται και η γυμναστική.

Εκτός όμως από τη γυμναστική, η Adele φροντίζει να ακολουθεί μια υγιεινή διατροφή γιατί θέλει να είναι υγιής ώστε να αποτελεί καλό παράδειγμα για το γιο της. «Έχω αλλάξει δραστικά τα τελευταία δύο χρόνια και συνεχίζω να αλλάζω» έγραψε η τραγουδίστρια σε ένα post στο Instagram. «Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, να πηγαίνετε βόλτα, να γελάτε δυνατά σε κάθε ευκαιρία και να αγαπάτε τον εαυτό σας».

Δείτε στη gallery: 5 celeb χωρισμοί που μας άφησαν με ανοιχτό το στόμα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.