WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Με αυτές τις 2 αλλαγές θα χάσετε λίπος από την κοιλιά


Τζουλιάννα Καρνέζη

9 Ιανουαρίου 2020

Με αυτές τις 2 αλλαγές θα χάσετε λίπος από την κοιλιά

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όσο μεγαλώνουμε η απώλεια λίπους από την κοιλιά  γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Αλλά με σωστή καθοδήγηση και με λίγο κίνητρο, μπορείτε να ξεπεράσετε την ανισορροπία των ορμονών και τη μείωση του μεταβολισμού και να μεταμορφώσετε το σώμα σας.
 
Οι πιο βασικοί λόγοι που οι περισσότεροι άνθρωποι, και κυρίως οι γυναίκες, αγωνίζονται να δουν αποτελέσματα μετά την ηλικία των 40 ετών είναι επειδή δεν ενσωματώνουν ασκήσεις με βάρη και φοβούνται να τρώνε πραγματικό φαγητό. Το υγιεινό φαγητό και η άρση βαρών - ακόμα και ελαφρών - είναι οι ταχύτεροι τρόποι αλλαγής του σώματός σας.

Βήμα 1: Το κλειδί για την επιτυχία με την άσκηση είναι η συνέπεια. Χρειάζεστε ένα απλό σχέδιο που ξεκινάει αργά και δεν παίρνει πολύ χρόνο ή προσπάθεια. Στόχος είναι να γυμνάζεστε για περίπου 20 λεπτά τη φορά. Η έρευνα δείχνει ότι η άρση βαρών μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στο σώμα σας, γι 'αυτό και οι ασκήσεις με βάρη αποτελούν βασικό μέρος αυτού του σχεδίου. Στην πραγματικότητα, όταν οι μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες πραγματοποίησαν δύο συνεδρίες ασκήσεων αντοχής εβδομαδιαίως, μείωσαν σημαντικά το σωματικό λίπος και την περιφέρεια μέσης τους σε 6 εβδομάδες, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Menopause .

Βήμα 2: Επιλέξτε ολόκληρα τρόφιμα, όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά, δημητριακά ολικής άλεσης και άπαχες πρωτεΐνες και αποφύγετε όσο τις επεξεργασμένες τροφές. Όταν τρώτε με αυτόν τον τρόπο, παίρνετε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που παρέχουν ενέργεια, ενισχύουν τους μύες και καταπολεμούν τις φλεγμονές που προκαλούν ασθένειες. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.