WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Gwyneth Paltrow: Η δίαιτα που έκανε και έχασε 15 κιλά σε έναν μήνα


Τζουλιάννα Καρνέζη

10 Ιουλίου 2020

Gwyneth Paltrow: Η δίαιτα που έκανε και έχασε 15 κιλά σε έναν μήνα

Κάθε της εμφάνιση μάς κόβει την ανάσα, είναι σέξι, μητέρα δύο παιδιών και αρκετά ταλαντούχα. Ο λόγος για τη Gwyneth Paltrow, η οποία παρόλο που διανύει τη δεκαετία των 40, δείχνει σαν εικοσάρα. 

Όμως, όπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι και εκείνη, έχει περάσει διαστήματα που έχει πάρει μερικά κιλά παραπάνω. Παρόλα αυτά, πάντα καταφέρνει να τα χάσει και να επανέλθει στο φυσιολογικό της σωματικό βάρος. Τι δίαιτα ακολουθεί η γνωστή ηθοποιός και καταφέρνει να χάνει 15 κιλά σε ένα μήνα;

Η αλήθεια είναι ότι η γνωστή ηθοποιός ασχολείται αρκετά με τη διατροφή, και ίσως πολλές φορές, το παρακάνει.

Το πρωί με το που ξυπνάει, πίνει ένα ποτήρι χλιαρό νερό με λεμόνι. Στη συνέχεια, φτιάχνει ένα πράσινο smoothie, που την κρατάει χορτάτη για αρκετές ώρες. Για μεσημεριανό επιλέγει άπαχη πρωτεΐνη με σαλάτα, ενώ το βράδυ προσπαθεί να τρώει κάτι ελαφρύ και αποφεύγει τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τη ζάχαρη, το σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης και τη γλουτένη.

Επίσης, ακολουθεί για αρκετές ημέρες ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης, επιβάλλοντας στον εαυτό της μια διατροφή που δεν ξεπερνά τις 300 θερμίδες και την ακολουθεί για 3 ημέρες. Μέχρι τις έξι το απόγευμα δεν τρώει καθόλου στερεές τροφές, ενώ μετά τις έξι τρώει κοτόπουλο αλλά σε μικρή ποσότητα.

Συμπερασματικά:

Η διατροφή που ακολουθεί η διάσημη ηθοποιός είναι αρκετά αυστηρή και δεν παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά. Γι' αυτό λοιπόν εάν θελήσετε να χάσετε κιλά, καλό είναι να συμβουλευτείτε πρώτα τον ειδικό. Επίσης, καλό είναι να γνωρίζετε ότι σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η κατανάλωση κάτω από 1000 θερμίδες είναι επικίνδυνη για την υγεία. Η εξατομίκευση και το μέτρο αποτελούν τα βασικά συστατικά για την απώλεια αλλά και τη διατήρηση του σωματικού βάρους.

Τέλος, πρέπει να επισημάνω ότι για να αφαιρέσετε ένα τρόφιμο ή ένα συστατικό από τη διατροφή σας, όπως είναι η γλουτένη, θα πρέπει να υπάρχει κάποιο θέμα υγείας. Η δια βίου δίαιτα χωρίς γλουτένη είναι η θεραπεία για τα άτομα με κοιλιοκάκη και δεν συστήνεται σε υγιείς ανθρώπους.

Photo credits: www.splashnews.com

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.