CELEBRITIES

Η Gwyneth Paltrow προκάλεσε τους fans, δημοσιεύοντας ένα post με τον πρώην και τον νυν σύζυγό της


The Jennettes

22 Ιουνίου 2020

Η Gwyneth Paltrow προκάλεσε τους fans, δημοσιεύοντας ένα post με τον πρώην και τον νυν σύζυγό της

Η Gwyneth Paltrow έκανε το πιο ανατρεπτικό post με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα, καθώς σκέφτηκε να συμπεριλάβει στην ανάρτησή της τον Brad Falchuk μαζί με τον Chris Martin, στέλνοντάς τους την αγάπη της.  

Η 47χρονη ηθοποιός έκανε μια γλυκιά ανάρτηση την Κυριακή στο Instagram, συνδυάζοντας και τους δύο έρωτες της ζωής της προκειμένου να τους τιμήσει ως μπαμπάδες. Όπως έγραψε στη δημοσίευση, "Happy Father's Day σε όλους τους μπαμπάδες εκεί έξω. Σας στέλνω όλη μου την αγάπη". 

Στην πρώτη φωτογραφία, ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού, Chris κρατάει το χέρι της 16χρονης κόρης τους, Apple στο κατάστρωμα ενός πλοίου ενώ στη δεύτερη ποζάρει και πάλι ο πρώην σύζυγός της, γεμάτος χαμόγελο ανάμεσα στον 14χρονο γιο τους, Moses, και τον τωρινό σύζυγο της ηθοποιού, Brad. 

https://instagram.com/p/CBuVmoLjfVK/

Ο Brad Falchuk είναι μπαμπάς δύο παιδιών, της Isabella και του Brody από τον πρώτο του γάμο, ενώ η Gwyneth και ο Chris έχουν διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις, κυρίως για χάρη των παιδιών τους. Η ανάρτηση πάντως ενθουσίασε τους fans, που για αρχή αναρωτήθηκαν ποιος είναι ο λόγος που κρύβεται πίσω από την ιδιαίτερη δημοσίευση. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.