UPDATE WHAT'S NEW

ΕΧΕ Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020: H συλλογή παπουτσιών που δεν θα αλλάζετε με καμιά άλλη


8 Μαΐου 2020

ΕΧΕ Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020: H συλλογή παπουτσιών που δεν θα αλλάζετε με καμιά άλλη

Η ολοκαίνουρια συλλογή υποδημάτων EXE για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 έχει πιο φρέσκο αέρα από ποτέ, μαγνητίζοντας τα βλέμματα σε κάθε στιγμή. Από comfy looks με κοριτσίστικο αέρα μέχρι βραδινά σύνολα γεμάτα δυναμισμό, EXE ολοκληρώνει κάθε μας διάθεση, πασπαλίζοντας κάθε outfit με μία γενναία δόση νεανικού glam.

jenny.gr

Πρωταγωνίστριες της νέας καμπάνιας είναι δύο φίλες, που μοιράζονται το πάθος για μόδα κι στιλιστικό πειραματισμό. Ο φωτογραφικός φακός τις ακολουθεί σε κάθε στιγμή, κι εκείνες τον γοητεύουν με την προσωπικότητα τους, η οποία ‘ξεδιπλώνεται΄μέσω των ατελείωτων επιλογών που προσφέρει η EXE.

Ανάμεσα στα υπέροχα σχέδια της EXE, ξεχωρίζουν must-have θησαυροί όπως τα ψηλοτάκουνα πέδιλα με μεταλλικές λεπτομέρειες και γεωμετρικές γραμμές. Από τη συλλογή δε λείπουν οι διαχρονικές εσπαντρίγιες και οι μοντέρνες πλατφόρμεςμε έντονο το Μεσογειακό χαρακτήρα. Τέλος, η νέα συλλογή διαθέτει όπως πάντα άνετα sneakers σε παστέλ αποχρώσεις, flat σανδάλια που αποτελούν τον πιο ευκολοφόρετο σύμμαχο για καλοκαιρινές εμφανίσεις, αλλά και cowboy boots που κλέβουν την παράσταση προσδίδοντας μία σύγχρονη πινελιά από Άγρια Δύση.

Ανακαλύψτε τα εδώ: