UPDATE WHAT'S NEW

Τα νέα γυαλιά του οίκου Bottega Veneta θα κάνουν αίσθηση όπου κι αν τα φορέσετε


18 Μαΐου 2020

Τα νέα γυαλιά του οίκου Bottega Veneta θα κάνουν αίσθηση όπου κι αν τα φορέσετε

Ο κλασικισμός και ο νεοτερισμός συγκρούονται, οδηγώντας σε ένα νέο σχεδιασμό στην καινούργια συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως Bottega Veneta.
Τα βασικά στοιχεία από τον πυρήνα του brand, όπως το διαχρονικό πνεύμα και το εκλεπτυσμένο στυλ, ερμηνεύονται από τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή Daniel Lee, με μια σύγχρονη προσέγγιση και μια ευγενική ευκολία. Οι τολμηροί όγκοι, τα προσεκτικά επιλεγμένα σχήματα και χρώματα, αλλά ταυτόχρονα οι έντονες γραμμές που έχει καθιερώσει ο Βρετανός σχεδιαστής, καθιστούν τα αξεσουάρ του Oίκου τα πιο πολυπόθητα και απαραίτητα για κάθε λάτρη της μόδας παγκοσμίως.

Τα κλασσικά σχήματα και οι cat-eye φόρμες στη γυναικεία συλλογή, επαναπροσδιορίζονται, αποπνέοντας ένα κομψό, αλλά συγχρόνως ισχυρό αέρα μέσα από έντονα σχηματισμένες γωνίες.

Οι πολυτελείς κοκάλινοι και μεταλλικοί σκελετοί διακοσμούνται από το ανανεωμένο μίνιμαλ ντεκόρ, προσδίδοντας τον ορισμό της νέας urban αισθητικής και δικαιολογώντας απόλυτα το hype που συνοδεύει τις δημιουργίες του Οίκου τις τελευταίες σεζόν.