UPDATE WHAT'S NEW

Oι νέες τάσεις στα leggings και κολάν που θα φορέσουμε τη νέα σεζόν από τα Calzedonia


Μάρθα Κουμπάνη

28 Σεπτεμβρίου 2020

Oι νέες τάσεις στα leggings και κολάν που θα φορέσουμε τη νέα σεζόν από τα Calzedonia

Ποια είναι τα νέα key pieces της FW20-21 γκαρνταρόμπας; Δεν χρειάζεται ερώτημα, φυσικά τα leggings!

Άνετα και με πολύπλευρη προσωπικότητα! Ξεχάστε τη φήμη του ως ρούχο για το σπίτι, πλέον τα κολάν βρίσκονται στην κορυφή των must-have 24/7.

Τα μαύρα leggings έχουν μεταμορφωθεί και έχουν γίνει το iconic ρούχο πάνω στο οποίο δημιουργείτε το look σας, άνετο εναλλακτικό μέχρι και κλασικό cut σε εφαρμοστά παντελόνια. Και όχι μόνο αυτό, μπορείτε να το συνδυάσετε και να παίξετε με matching ρούχα και με αξεσουάρ σε αυτά. Ακόμα και το πιο all time classic κολάν σήμερα μεταμορφώνεται με στιλιστικά updates στο πιο εκλεκτικό κομμάτι.

Υπάρχουν πολλά σχέδια, υφές και στιλ που προτείνονται από την Calzedonia για τη σεζόν FW20 που φέρνουν έμπνευση όχι μόνο από τις τάσεις που προβάλλονται από τα catwalks αλλά επίσης από την street style μόδα, την πιο αληθινή!

Τα leggings προσφέρονται για πολλά στιλιστικά looks και είναι τέλεια για ένα cool mix & match.

Η Calzedonia μέσα από τις φωτογραφίσεις της προτείνει πως να φορέσετε τα leggings, με τους πιο trendy συνδυασμούς, πάντα με βάση το στιλ.

GREEN ESSENTIALS

Για τα κορίτσια με οικολογικό πνεύμα, ιδιαιτέρως προσεκτικά με το περιβάλλον και που αγαπάνε να φοράνε οικολογικά και βιώσιμα ρούχα, η Calzedonia προσφέρει μία capsule collection με χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Από τα μπαμπού ριπ leggings, μέχρι τα ultra-fit κομμάτια σε φυτικές ίνες denim, πρόκειται για τα ιδανικά active ρούχα – μια συνειδητή eco επιλογή.

ROAR ATTITUDE

jenny.gr

Στην πιο δυνατή τους εκδοχή, τα animal print leggings της Calzedonia συνδυάζονται με ένα τοπ ή μία crop ζακέτα μαζί με σανδάλια. Ιδανικά για daily looks ή ακόμα πιο κατάλληλα για aperitif time ή και για αργότερα. 


SATURDAY NIGHT FEVER

jenny.gr

Εντυπωσιακά και την ίδια στιγμή κομψά, τα leggings με καμπάνα που παίζουν με παγιέτες και εφέ με διαφάνειες, αποτελούν τα ιδανικά κομμάτια για βραδινές εμφανίσεις. Για ακόμα πιο επίσημες περιστάσεις, μπορούν να συνδυαστούν με μία λευκή μπλούζα με κλασική γραμμή. Τα τολμηρά party girls, θα επιλέξουν leggings με καμπάνα συνδυασμένα με ένα crop top, ακολουθώντας την vintage τάση και το 80’s στιλ.

LET’S GET OPTICAL

jenny.gr

Ένα iconic στοιχείο της μόδας και του design με 60s και 70s vibe, το optical style προτείνεται από την Calzedonia σαν σχέδιο για τα απόλυτα, cool leggings.
Φίνο και θηλυκό, αυτό το σχέδιο πάει ιδανικά με ρούχα που συνδυάζουν κάτι σύγχρονο μαζί με πιο κλασικές γραμμές. Η Calzedonia το προτείνει με μαύρο μπλέιζερ και top με εφέ από διαφάνειες για ένα μοντέρνο αλλά την ίδια στιγμή πολύ σοφιστικέ look.


SKIN ON YOUR SKIN

jenny.gr

Εκφράζουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ της σιλουέτας και της υφής: τα leggings με δερμάτινο εφέ με λεπτομέρεια φιόγκο στον αστράγαλο χαρακτηρίζονται για την προσωπικότητα και το romantic chic ύφος τους. 
Για τους λάτρεις του vintage, η λύση είναι το πουκάμισο με το Βικτωριανό στιλ με τον χαρακτηριστικό γιακά και μανίκια. Για ένα πιο αθλητικό outfit, μπορείτε να επιλέξετε μία oversized πλεκτή ζακέτα ή πουλόβερ με ζιβάγκο συνδυασμένα με sneakers.


FEMININE WITH STYLE

jenny.gr


Χάρη στο χιαστί σχέδιο στο μπροστινό μέρος και τα χρυσά κουμπιά, το ρετρό στιλ συνδυάζεται με μία μοντέρνα ματιά για μία απόλυτα μοναδική πρόταση.
Ιδανικό με πολύχρωμα sneakers, αυτό το σχέδιο αποκτάει φωνή όταν φοριέται με σανδάλια.

jenny.gr

Η Chiara Ferragni, διεθνούς φήμης fashion icon και web ambassador της Calzedonia, έχει επίσης επιλέξει να φορέσει τα ολοκαίνουργια leggings σε μία από τις πρώτες απογευματινές της βόλτες μετά από την επιστροφή της από ένα μεγάλο καλοκαίρι στην Ιταλία.
Μία top επιλογή από την Calzedonia FW20-21 συλλογή: το πιο στιλάτο από τα active leggings έχει επαναπροσδιοριστεί με χιαστί λεπτομέρεια στο μπροστινό μέρος, και έτσι το μεταμορφώνει στο απόλυτο fashion κομμάτι. 
Η Chiara προτείνει τον ιδανικό συνδυασμό: μία crop ζακέτα με μεγάλα κουμπιά με κοσμήματα, sneakers και μία designer handbag.