WOMEN'S FORUM

Η AIM μοίρασε λαμπερά χαμόγελα στο πρώτο Women's Forum «Είμαι εδώ για εσένα»


Branded Content Team

9 Μαΐου 2024

Η AIM μοίρασε λαμπερά χαμόγελα στο πρώτο Women's Forum «Είμαι εδώ για εσένα»
7 θεματικές, 9 ομιλητές και εμπειρίες που θα κρατήσουμε για πάντα

Tην Παρασκευή 19 Απριλίου, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, έγινε ο χώρος όπου πραγματοποιήθηκε το πρώτο Women’s Forum «Είμαι εδώ για εσένα». Καταξιωμένοι ομιλητές, ο καθένας στον τομέα του, μίλησαν για θέματα της καθημερινότητας που μας επηρεάζουν και μας αφορούν όλους. Και οι ιστορίες που είχαν να διηγηθούν μάς ενέπνευσαν και μας συγκίνησαν σε έναν βαθμό που δύσκολα πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε.

Jenny.Gr

Η AIM δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει από το μεγάλο γεγονός, αφού στον πυρήνα της ύπαρξής της βρίσκεται η φροντίδα μας, ενισχύοντας την υγεία μας, την ομορφιά μας και κατ’ επέκταση την αυτοπεποίθησή μας. Άλλωστε, θεμελιώδης αποστολή του brand είναι να προσφέρει πάντα το καλύτερο και να καινοτομεί, τονίζοντας πως ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο συμβάλλει στη σωματική και ψυχική μας υγεία και μας εφοδιάζει με δύναμη για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις καθημερινές προσκλήσεις.

Jenny.Gr

Στο φουαγιέ του φόρουμ, λοιπόν, η AIM είχε στήσει ένα εντυπωσιακό installation που περιλάμβανε, πέρα από τα αγαπημένα προϊόντα του brand, έναν καθρέφτη με το μήνυμα «Το χαμόγελο είναι κάτι περισσότερο από τα μπροστινά μας δόντια». Εκεί, φωτογραφηθήκαμε «φορώντας» το πιο λαμπερό μας χαμόγελο, αποτυπώνοντας όλα μας τα συναισθήματα από το empowering γεγονός στις πιο όμορφες φωτογραφίες.

Jenny.Gr

Επιπλέον, η AIM επιφύλασσε μία έκπληξη για τις παρευρισκόμενες του event. Σε κάθε goodie bag υπήρχε από μία οδοντόβουρτσα και μία οδοντόκρεμα AIM White Now που βοηθάει στη διόρθωση χρόνιων κίτρινων λεκέδων και προσφέρει 3x λευκότερα δόντια άμεσα με λεύκανση που διαρκεί. Μάλιστα, δύο κλινικά αποδεδειγμένες τεχνολογίες που συνδυάζονται στην AIM White Now, η White Correct Technology και η White Infinity Technology δρουν συνεργατικά για την αναζωογόνηση της εμφάνισης των δοντιών και τη διόρθωση των χρόνιων κίτρινων λεκέδων για ένα εκθαμβωτικό χαμόγελο.

Jenny.Gr
Φανή Αθανασούλια, Βrand Manager Oral Care Unilever, Γιώτα Τσαναξή, Σύμβουλος Επικοινωνίας, Comms & PR Director Intercon, Ευθυμία Φωτίου, Assistant B Manager Oral Care Unilever, Ανδριάνα Παχή, Digital Manager Unilever

Αναλυτικά όσα ζήσαμε στο πρώτο Women’s Forum «Είμαι εδώ για εσένα»:

Η Executive Consultant του JennyGr, Τζένη Μπαλατσινού, σηματοδότησε την έναρξη του Forum με το Welcome speech της.

Η Μαρία Ευθυμίου, Ομότιμη Καθηγήτρια Ιστορίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), στο οποίο δίδαξε από το 1981 έως το 2022, άνοιξε την αυλαία στο Women’s Forum “Είμαι εδώ για σένα” 2024 στο Μέγαρο Μουσικής και μίλησε για τη θέση της γυναίκας και την ηγεσία στην ιστορία.

H Ματίνα Αγιωργίτη, με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση όχι μόνο της υλικής, αλλά κυρίως της άυλης κληρονομιάς μίλησε για τη διαδοχή και την προσωπική εξέλιξη και το πώς το δώρο της κληρονομιάς που μεταφέρεται από γενιά σε γενιά, μπορεί να οδηγήσει στην προσωπική ανάπτυξη και δημιουργία.

Jenny.Gr
Η Ματίνα Αγιωργίτη

Ο James Kaliardos, ένας από τους πιο διάσημους make-up artists παγκοσμίως με έδρα τη Νέα Υόρκη και ιδρυτής του θρυλικού agency VISIONAIRE, μίλησε για την έννοια της ομορφιάς και τη διαδρομή που αξίζει να διανύσει η καθεμιά μας ξεχωριστά με σκοπό να την ανακαλύψει ξανά.

Ο φιλόσοφος και καθηγητής, Θεοφάνης Τάσης, με ερευνητικό έργο σχετικά με τη σχέση πολιτικής, ηθικής και ανθρώπινης αναβάθμισης και επίκεντρο τις έννοιες «εικόνα», «θνητότητα» και «τέχνη του βίου», αλλά και με πληθώρα συγγραφικών έργων, μίλησε για την ερμηνεία του έρωτα. Για τον έρωτα, ο οποίος συχνά διασταυρώνεται με τις έννοιες της ταυτότητας, της δυναμικής, της εξουσίας, και των κοινωνικών δομών.

Ο Γιώργος Νικολαΐδης, ψυχίατρος και Διευθυντής Δ/νσης Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας - Κέντρο για την Μελέτη και την Πρόληψη της Κακοποίησης – Παραμέλησης των Παιδιών, Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, αναφέρθηκε στις μορφές βίας που συναντάμε στην κοινωνία, στις γυναίκες που ως παιδιά δέχτηκαν βία, αλλά και στα παιδιά που κακοποιούνται από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους σε αυτόν τον πλανήτη.

Jenny.Gr
Ο James Kaliardos

Η Άντα Γιαννεσκή, στέλεχος marketing και επικοινωνίας για περισσότερα από 20 χρόνια, μίλησε για τα στερεότυπα που ακολουθούν τις γυναίκες στον εργασιακό τομέα και πώς μπορούμε να τα αποδεχθούμε και να τα μετατρέψουμε σε σούπερ δυνάμεις.

Ο Πολύκαρπος Νικολόπουλος, εναλλακτικός θεραπευτής, αστρολόγος και εισηγητής θεραπευτικής αστρολογίας στο Κ.Δ.Β.Μ. “Εναλλακτική Παιδεία”, μίλησε για τη θεραπευτική αστρολογία και τη σύνδεσή της με την ιδιαίτερα υψηλή διαισθητική ικανότητα της γυναικείας φύσης.

Ο Στέλιος Μαλακόπουλος, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του στίβου, κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στο άλμα εις μήκος κατηγορίας Τ62, μας υπενθύμισε ότι από το πιο μικρό βήμα, μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή. Με πάθος και υπομονή, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα όνειρά μας. Η ζωή προχωράει και μαζί της πρέπει να προχωράμε κι εμείς.

Jenny.Gr
Η Ελευθερία Ντεκώ

Η Βάννα Μαρκετάκη, την περίοδο του lockdown γνώρισε το Σωματείο ΕΛΙΖΑ, εταιρεία κατά της κακοποίησης του παιδιού, και σήμερα, έχοντας τη θέση της διευθύντριας, μίλησε για όλα όσα της έμαθε το Σωματείο και θα ήθελε να γνωρίζει ως πολίτης, ως γυναίκα και ως μητέρα. Αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της σεξουαλικής αγωγής και στη μέγιστη ανάγκη ένταξής της στα σχολεία, ώστε να λειτουργήσει ως μέσο πρόληψης κατά της κακοποίησης των παιδιών.

Η Ελευθερία Ντεκώ, ιδρύτρια της Eleftheria Deko & Associates-Lighting Design Studio που δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1990 με σημαντική δράση στον θεατρικό και αρχιτεκτονικό φωτισμό, μίλησε για όσα δημιουργούν -ή και όχι- επαγγελματική ασφάλεια και για την προσωπική επιλογή καθενός να αλλάξει πορεία.

Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη, Λάμπρος Στοιχειός

Advertorial