Υγιεινή ρεβυθοσαλάτα με ελαιόλαδο και σκόρδο.
Υλικά (για 4 άτομα):
- 1 φλιτζ. ρεβύθια
- 1 κ.γ. σόδα
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένο
- χυμός από 2 λεμόνια
- ½κ.γ. αλάτι
Διαδικασία:
Βάζετε από το βράδυ σε νερό τα ρεβύθια με τη σόδα. Την άλλη μέρα τα βράζετε, τα σουρώνετε και τα περνάτε από τη μηχανή του πουρέ. Ανακατεύετε το σκόρδο, τον χυμό από τα λεμόνια και το αλάτι. Προσθέτετε τον πουρέ των ρεβυθιών και ανακατεύετε. Σερβίρετε με λάδι και μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Διαβάζονται Τώρα
- Ρωτήσαμε το Chat GPT ποιο είναι το πιο φθηνό ελληνικό νησί για διακοπές τον Αύγουστο. Και ιδού η απάντηση
- Ζώδια σήμερα (31/7): Ανάγκη για αναθεώρηση, ενδοσκόπηση και ουσιαστική κατανόηση - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
- Όταν ο Σαλβαδόρ Νταλί σχεδίασε το logo για τα πιο διάσημα γλειφιτζούρια του κόσμου